Vacanta schi Austria 2023

De ce iubim SUA?

Descriere destinatie

 

Champagne-Powder, pârtii abrupte, vârfuri înzăpezite şi coborâri prin pădure ... În paradisul sporturilor de iarnă Statele Unite ale Americii oferta este cu adevărat pe toate gusturile. Fie pe 2 plăci sau pe una, începător sau profesionist - distracţia este garantată. In regiunile cu zăpadă sigură ale SUA domeniile schiabile au dimensiuni incredibile. De la staţiuni mondene până la sătuce montane rustice se găseşte câte ceva pe toate gusturile.

 

Partii de schi

Statele Unite oferă numeroase oportunităţi de a practica sporturi de iarna. În special statele Colorado, Nevada, Utah şi California vă pun la dispoziţie numeroase domenii schi în Munţii Stâncoşi şi Sierra Nevada.
Zăpada Champagne-Powder a Rocky Mountains este celebră în întreaga lume. Datorită aerului uscat aici este zăpadă foarte prăfoasă şi permite chiar şi începătorilor coborâri perfecte. Condiţiile climatice speciale ale Munţilor Stâncoşi permit florei să vegeteze în altitudini înalte. Limita de vegetaţie este aici la 3750 m deasupra nivelului mării. Cele mai mari domenii schiabile ale Muntii Stancosi se întind asupra numeroase vârfuri şi dispun de peste 100 instalaţii pe cablu şi 4.000 de hectare de pârtii, printre acestea regiuni bine-cunoscute cum ar fi Vail, Summit Area , Aspen-Snowmass, Lake Tahoe şi multe altele. În plus faţă de pârtiile de schi, uneori foarte dificile cele mai multe zone de schi cu Bowls, trasee care nu sunt pregătite. Multe domenii schiabile americane sunt regulat gazde ale Cupelor Mondiale şi Campionate Mondiale de curse alpine. În domenii cum ar fi Vail/Beaver Creek şi Aspen-Snowmass puteţi întâlni în plus şi mulţi membri jet-set-ului, este posibil ca George Clooney sau Arnold Schwarzenegger să stea alături de dvs. în telecabină. Serviciul este destul de mare in statiuni de schi american. Nu există cozile la staţiile instalaţiilor, personalul de serviciu oferă schiorilor apă şi crema de soare iar în zilele reci primiţi şi pături de lână pentru a vă încălzi.

Cultura

"Țara tuturor posibilităţilor": porecla Statelor Unite spune totul, o enumerare a tuturor atracţiilor turistice sale ar lua ore! Ceea ce citiţi mai jos este doar o mică selecţie:
Mai mare, mai colorat, mai zgomotos - aceste atribute descriu Las Vegas probabil cel mai bine. La o plimbare pe celebrul Strip numeroasele şi imensele Hoteluri-Casino se întrec pentru a atrage atenţia vizitatorilor. Pe dinafară "Venetian", de exemplu, cu imitaţii ale canalelor din oraşul italian sau "Luxor", cu o piramidă de 30 m înălţime, iar înăuntru cu spectacole excelente, cum ar fi Cirque du Soleil sau al magician David Copperfield. Un singur lucru veţi căuta aici în în zadar: linişte. San Francisco convinge prin imaginile sale ideale de carte poştală cum ar fi vederea de la Alamo Square asupra caselor victoriene sau asupra Lombard Street, care urcă pe munte cu curbe strâmte sau asupra celebrului Golden Gate Bridge. Golden Gate Recreation Area, unde găsiţi atât dune cât şi plaje şi păduri şi chiar şi insula-închisoare Alcatraz este cu ai săi 300 de kilometri pătrați, cel mai mare parc urban din întreaga lume. Un alt punct obligatoriu în program este aici o plimbare pe telecabina. Un alt oraş pe listă este în sfârșit Los Angeles, orașul celebrităţilor, unde oaspeţii pot face tururi ghidate sau conduce Hollywood, merge pe aici renumita Walk of Fame, cu ale sale peste 2300 de stele sau cunoaşte mai îndeaproape lumea filmului la Universal Studios.
Imagini de neuitat oferă călătorilor în Statele Unite şi Marele Canion. Râul Colorado a săpat acest canion de 450 km lungime şi 1,6 km adâncime în stânca platoului Colorado şi vă aşteaptă cu o priveliște spectaculoasă, care poate fi savurată în special de la punctele de observație de-a lungul marginii de sud. Cei curajoşi se încumetă pe Skywalk, un balcon de sticlă de 22 m. Un peisaj selenar se arată în schimb la craterele Moon National Monument în Idaho, unde fluxuri de lavă au lăsat în urmă o imensă zonă cu stânci accidentate si puţină vegetatie în centrul platoului Snake River. Nu natura, dar sculptorul american Gutzon Borglum a creat pe de altă parte capetelor celor 4 președinților, sculptate în piatră de pe Muntele Rushmore: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt și Abraham Lincoln sunt imortalizaţi aici pe o înălţime de 18 de metri de stâncă.
Merită în cele din urmă o vizită şi diversele Parcurile Naționale. Cei mai vechi este Parcul Național Yellowstone, a cărui suprafață este împânzită de o cantitate impresionanta de gheizere, în jur de 250. Parcul National Yosemite este renumit pentru rocile de granit."El Capitan" este de exemplu cu 2307 de metri înălţime unul dintre cele mai mari monolite de pe pământ.

Cere o oferta!