Un preview al vacantei tale

Zbor pe Insula Skiathos

 
de la
120
99
zbor dus-intors / persoana

 

Stai cu gandul la plaja si briza idilica, la baile lungi si la mangaierea soarelui, iar concediul pare foarte departe (cam cat pare malul Marii Negre fata de Bucuresti). Alege un preview al vacantei tale

Programul tau de sambata in 5 pasi: 

1. Inchizi alarma, iei pe tine costumul de baie si slapii, insfaci actul de identitate si chemi taxiul;

2. Ajungi la aeroport, calatoresti putin peste o ora, cobori si iei un taxi;

3. Te asteapta plaja, te bronzezi, mananci un gyros si bei o margarita;

4. Urci in taxi, din taxi in avion, din avion iar in taxi;

5. Intri in casa, faci un dus si incepi sa postezi cateva din zecile de poze pe paginile tale – sa vada toti prietenii ce zi cool ai avut!

Cu alte cuvinte, ajungi pe insula dimineata si te intorci acasa seara. 

Calculeaza singur: de cate ori poti intra in mare, cate sesiuni de bronzat si cate fotografii super-instagramabile poti face? Probabil insuficiente, de aceea garantam ca vei reveni la noi pentru o vacanta intreaga!

 

Mai mult...

Pincipalele puncte de atractie sunt plajele, care comprima peisaje mirifice, imagini si capturi unice, alaturi de asezari demne de fotografiat. Zugravite in culorile contrastante ale pinilor umbrosi si a vegetatiei mediteraneene, alaturi de nisipul auriu si apele de smarald ale marii, plajele transmit o stare de beatitudine vizitatorului si raspund dorintei sale de a fi conectat in profunzime cu natura. 

Situata in apropierea coastei de est a Greciei si avand deschidere panoramica spre Muntele Pelion, Insula Skiathos este un lacas divin presarat cu ingrediente magice: apusuri de soare care se revarsa molcom peste linia orizontului, ruine antice, taverne cochete, aroma imbietoare a preparatelor traditionale si farmecul privelistilor pitoresti. La acestea se adauga generozitatea localnicilor, atmosfera cordiala si jovialitatea molipsitoare.

 

 

Orarul de zbor charter din Bucuresti (ore locale)

Bucuresti  08.00 - Skiathos  10.00

Skiathos   23.00 - Bucuresti  00.50 

*Orarul de zbor poate suferi modificari!

 

 

 

 

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Solicita oferta