Situata intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul Insulei Hispaniola, a doua insula ca marime din Caraibe, pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a primit numele dupa ziua in care a fost descoperita de Cristofor Columb - duminica. Plajele cu nisip alb, palmieri, muntii impresionanti, muzica si gastronomia locala fac din Republica Dominincana una din cele mai atractive destinatii turistice din America Centrala. Este o minunata destinatie de vacanta, unde va puteti distra si relaxa intr-un sejur de neuitat.
     Binecuvantata cu una dintre cele mai lungi linii de coasta si nisip alb din regiunea Caraibelor, cu o lungime de 48 de km, punctata din loc in loc cu palmieri de nuca de cocos, Punta Cana este o lume a relaxarii si odihnei. Aici, in locul unde Atlanticul intalneste Caraibele, de la punctul nordic Uvero Alto, pana la cel sudic, Cap Cana, toate hotelurile in regim all inclusive si buticurile diverse se pliaza pe cerintele si confortul unei vieti moderne la malul marii.
     Familiile se bucura de centre miniaturale de divertisment si de parcuri acvatice pentru copii, in timp ce cuplurile pot profita de locuri ideale pentru o nunta de vis, ori apartamente izolate pe plaja pentru o sedere ultra-romantica. Dar Punta Cana nu presupune doar relaxare in razele soarelui, nisip fin intre degete, ori distractie la cele mai inalte cote, ci si pescuit, scufundari si o intreaga lume subacvatica de admirat. 
     Cum suna o evadare intr-un port luxos cu mese fine, un colt de fericire? Noaptea dintre ani este un moment important, motiv de bucurie, petrecere si sentiment de speranta, impartasit cu persoanele dragi. Fabrica de Vacante va pune la dispozitie contextul ideal de a pasi in 2020 cu zambetul pe buze si cu sentimentul de siguranta intr-un parcurs luminos!
 
 
Cere o oferta!