Oferte Last Minute 2019

 
Oferte Last Minute
de la
359
159
/ pers. dus-intors, taxe de aeroport incluse

Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia. Peisajul mediteranean este o continua incantare pentru turisti: nesfarsite plaje salbatice, dealuri umbrite de maslini, chiparosi si pini, flori viu colorate ce transforma acest loc intr-un adevarat paradis. Atmosfera autentic greceasca constituie inca un argument pentru o vacanta relaxata, plina de voie buna si caldura, alaturi de familie sau prieteni. Satele pitoresti si statiunile estivale atrag vizitatorii an de an. Coasta vestica a Insulei Lefkada este singurul loc din Grecia in care se afla, una langa alta, sapte plaje superbe, a caror frumusete se pastreaza inca neatinsa de turismul de masa.

Localizata in Marea Ionica, Lefkada este despartita de continent printr-un canal ingust si este conectata la acesta printr-un pod, fiind usor accesibila cu masina. Insula este predominant muntoasa, insa de la est catre vest, peisajele se schimba, de la vegetatie la plaje nesfarsite, cu nisipuri fine.

Cel mai mare oras si capitala insulei este Lefkada, situata in nord-est, pe malul unui port natural. O destinatie turistica in sine, orasul Lefkada ademeneste turistii in numeroasele taverne autentic grecesti si in magazinele de suveniruri.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta


Cere o oferta!