Insula Creta, Grecia | Oferte Targ Turism 2024

Traieste viata din plin!

Creta, cea mai mare insula Greciei, are mult mai mult de oferit in afara de soare si nisip. Daca ideea de vacanta perfecta inseamna o saptamana de relaxare descult pe plaja si cu plimbari la tavernele din apropiere pentru calamari si vin parfumat, nu veti fi dezamagiti. Totusi, trebuie mentionat faptul ca exista o zona intinsa, cu o istorie de 8000 de ani, ruine si lantusi montane, peste 600 de mile de coasta si defileuri pentru toate nivelurile de drumetie si catarare. Desigur, la finalul fiecarei excursii se afla o taverna pe plaja.

Plajele din nordul Cretei sunt celebre pentru agitatia si viata de noapte vibranta. Aici vei gasi plaje indragite precum Plaja Chania, unde cocktailurile colorate si muzica animata se impletesc cu apusurile spectaculoase de soare. Pentru cei care cauta linistea si relaxarea, plajele din sudul Cretei sunt o alegere excelenta.

Plaja Preveli te intampina cu apele sale calde si peisaje de palmieri ce par desprinse dintr-un paradis tropical. Plaja Matala, cu stancile sale caracteristice si apele turcoaz, este un loc preferat pentru cei in cautare de odihna si contemplare.

Insula Creta emana un farmec aparte, combinand traditia cu ospitalitatea, si oferind vizitatorilor o oaza de relaxare in inima Marii Egee. Profitati de ofertele noastre de vacanta charter!

Recomandarile noastre

Imi caut singur vacanta cu avion, autocar sau individual
City Break title City Break subtitle
Imi caut singur vacanta
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Cere o oferta!