Hurghada, Egipt | Oferte Targ Turism 2021
Egiptul a fost tot timpul asociat cu imaginea piramidelor, cu marele Sphinx si Valea Regilor, dar tara ofera mult mai mult decat o bogata cultura , ofera zone frumoase cu plaje de nisip, o mare cu multe mistere care trebuie doar descoperite, zone deosebite pentru scufundari si o bogata cultura gastronomica. Trebuie doar sa calatoriti aici si sa descoperiti frumusetile locurilor. Zonele cele mai vizitate de catre turisti sunt: Cairo, Alexandria, Hurghada, Sharm el Sheik, zona Nilului.
 
HURGHADA
Hurghada este situat pe coasta Marii Rosii, la aproape 550 km de Cairo. Egiptenii l-au numit odata Ghardaka, din care a derivat numele orasului. Hurghada atrage peste 2,5 milioane de vizitatori in fiecare an si aduce peste 3 miliarde de dolari anual economiei Egiptului.
Hurghada se intinde pe aproximativ 60 de km de-a lungul coastei Marii Rosii si are peste 80.000 de locuitori. Cei mai multi dintre acestia sunt imigranti din Egiptul de Sus care au venit in cautarea de investitii si oportunitati de munca in statiunea maritima recent dezvoltata. Hurghada are astazi peste 170 de hoteluri si este inca in curs de dezvoltare.
Hurghada si coasta Marii Rosii se bucura de clima foarte moderata pe tot parcursul anului, facandu-l un loc ideal pentru sporturile oceanice. Temperatura medie din martie pana in noiembrie variaza de la 26C la 29C, iar in cele mai fierbinti luni de vara, temperatura poate ajunge la 33C. Temperatura apei este, de asemenea, foarte moderata, ceea ce face posibila practicarea scufundarilor pe tot parcursul anului.
 
 

TARGUL DE TURISM 2021 S-A INCHEIAT 

DAR OFERTELE SPRE HURGHADA RAMAN LA FEL DE TENTANTE

Recomandarile noastre

Imi caut singur vacanta cu avion, autocar sau individual

Vreau sa fiu contactat

 
 Perioada: 15 - 21 februarie 
 
Ofertele speciale se aplica doar pachetelor cu plecarea din Bucuresti sau Cluj Napoca.
 
Conditii de rezervare si penalizare:
• avans 30% la rezervarea ferma;
• diferenta cu 21 zile inainte de inceperea calatoriei.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Solicita oferta