Oferte Targ Turism 2022

Croaziere de Grup sau Individuale

Croaziera individuala va ofera o experienta unica, ce imbina armonios confortul unui hotel plutitor, arta culinara desavarsita, posibilitatile variate de divertisment in timpul zilei si seara, precum si nenumaratele destinatii inedite, pline de culoare si arome locale.
Fie ca sunteti in cautarea unei aventuri, a unei vacante relaxante sau doriti cate putin din fiecare, croaziera individuala vi le garanteaza pe toate!
 
Croaziera in grup organizat este confortul absolut deoarece, pe langa toate elementele unei croaziere individuale, include si zborurile cu avionul si transferurile aeroport - port - aeroport. Astfel, nu va mai trebui sa va faceti griji cu rezervarea biletului de avion sau gasirea unui transfer spre port intr-un interval orar bine definit.
In plus, veti beneficia de asistenta turistica la fata locului, in limba romana. Insotitorii de grup de la bordul navei au o experienta de peste 10 ani, cunosc navele si destinatiile din itinerariu si va vor fi de un real ajutor pe parcursul intregului voiaj.
  

Targul de Turism Online 2022 a luat sfarsit | Iti multumim ca ai fost alaturi de noi!

×

Targul de Turism Online 2022

 

 

Peste 30% reducere pentru vacanta mult asteptata!

 

 

Peste 30% reducere pentru vacanta mult asteptata!

Solicita oferta