Puglia, Italia | Oferte Targ Turism 2022

De 2 ani astepti... E timpul sa calatoresti!

Puglia este un loc care merita descoperit pas cu pas, in orice moment, pentru a-i incredinta pe vizitatori de comorile sale, vegheate cu multa grija. Regiunea ocupa un loc important pe harta Italiei, fiind situata in partea de sud, imaginata drept calcaiul cizmei peninsulei. Dispune de o clima blanda, turism infloritor, o marturie istorica a perindarii unor mari popoare, duzine imense de masline, cartiere medievale si orase cu patrimonii culturale bogate.
Experiente
Pe langa bogatia de necontestat a patrimoniului cultural si istoric, Puglia personalizeaza vacanta fiecarui vizitator in parte prin diversitatea sa de statiuni, cu trasaturi specifice: intrare lina in apa destinata familiilor cu copii, fiorduri spectaculoase si apusuri de soare vanate de cuplurile de indragostiti si intinderi nesfarsite de nisip pentru grupurile de prieteni.
Restaurante
Mancarea pugliesa ajunge sa fie apreciata de toti cei care calca pragul restaurantelor datorita aromelor imbietoare si ingredientelor naturale ale preparatelor. Contextul primitor si calduros, in care se desfasoara acest spectacol senzorial, redat de localurile insufletite si muzica pe fundal, dovedeste specificitatea stilului italienesc.
Atractii
Aici timpul curge mai lent, dupa alte reguli, si ofera sansa calatorilor sa admire taramurile de poveste intesate de pesteri fascinante, biserici rupestre, palate, muzee, care evoca epoci demult apuse. Rataceste de-a lungul strazilor inguste ale capitalei, participa la spectacolele de arta si la expozitiile prestigioase din Lecce si lasa-te invaluit de sonoritatea valurilor, care se izbesc de tarm, in Polignano a Mare. 
  

Targul de Turism Online 2022 a luat sfarsit | Iti multumim ca ai fost alaturi de noi!

Recomandarile noastre

Imi caut singur vacanta cu avion, autocar sau individual

Vreau sa fiu contactat

 
 
Perioada reducerilor: 21 februarie  - 4 martie 2022  
 
Conditii de rezervare:
 
Plata:
• 30% avans la rezervare;
• 100% cu 30 zile inainte de inceperea sejurului.
Anulare:
• Anulare gratuita pana pe 15.03.2022;
• Dupa 15.03.2022, penalizarile vor fi de 30%;
• Daca anuleaza cu mai putin de o luna penalizarile vor fi de 100%.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Solicita oferta