Campanie CardAvantaj! Acum platiti vacanta in 3 rate!
Cu CardAvantaj, oferit de Credit Europe Bank, sunteti intotdeauna in avantaj! Oriunde doriti sa va petreceti vacanta, puteti sa achitati sejurul in rate!

Acum puteti achizitiona in rate orice vacanta oferita de Fabrica de Vacante, prin intermediul CardAvantaj, emis de Credit Europe Bank.

Cardul poate fi utilizat pentru plata in rate pentru urmatoarele tipuri de produse si servicii Fabrica de Vacante: city break-uri, croaziere pe oricare dintre marile si oceanele lumii, circuite si sejururi in Iordania, vacante in destinatii exotice, precum si sejururi la schi sau in Grecia (in SkiathosSkopelosLefkada sau Parga).

Puteti opta pentru plata in maxim 3 (trei rate) lunare, cu exceptia achizitiei biletelor de avion, care pot fi achizitionate in maxim o rata lunara (cu perioada de gratie de 45 de zile calendaristice). Pentru detalii referitoare la conditiile de emitere si utilizare a acestuia, va rugam sa accesati pagina oficiala a institutiei financiare.

Campania nu este valabila pentru rezervari online. Operatiunile cu Card Avantaj pot fi efectuate doar in agentiile Aerotravel din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea.

Cere o oferta!