Zanzibar O bijuterie a Oceanului Indian
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Zanzibar este experienta suprema din Oceanul Indian, cu istoria sa fascinanta, natura incredibila, apusul fermecator si plajele magnifice, cu totul imbratisate de parfumul condimentelor exotice. Daca sunteti in cautarea unei evadari pasnice, dar active, Zanzibar este locul perfect pentru a da frau poftei voastre. 
 
In timp, pozitia Zanzibarului, aflat langa unduirea apelor calde ale oceanului, a facut din acest arhipelag o baza favorabila pentru comerciantii care calatoresc intre Africa, Arabia si India. Aceste trei culturi au modelat istoria, traditiile, mancarea si limba Zanzibarului. Din cauza nevoii comerciantilor de a comunica cu nativii, a aparut o noua limba care combina araba, persa, engleza si swahili.
 
Zanzibar este renumit pentru farmecele insulare tropicale - plajele albe, marea cristalina si condimentele. Dar insula are si o istorie fascinanta. De exemplu, stiati ca unul dintre cele mai scurte razboaie din istorie a avut loc la Zanzibar? A durat doar 38 de minute. Sau ca Zanzibar a fost prima regiune africana cu televizor color? Dar acestea sunt detalii. Sigur veți descoperi mai multe despre istoria fascinantă a insulei.
 
Zanzibar este considerat a fi una dintre cele mai uimitoare zone de plaja din Africa, daca nu chiar la nivel mondial. Fie ca preferati sa va relaxati pe plajele albe sau sa beneficiati de conditiile excelente de snorkeling si scufundari, exista numeroase zone din care sa alegeti. Nu va spunem nimic despre delfini, va lasam sa aflati pe cont propriu.

Ce oferte iti recomandam

Ofertele includ: 
• 7 nopti de cazare si masa conform oferta;
• transport cu avionul cursa charter (compania Tarom) din Bucuresti.
• catering pe durata zborului;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• taxele de aeroport.
 
Ofertele nu includ:
• excursiile optionale;
• asigurare medicala si storno (inclusiv COVID):
• testul Covid - PCR negativ, efectuat cu 72h inainte de imbarcare (nu se solicita test COVID- PCR negativ copiilor cu varsta sub 2 ani). 
width: 100%, height:5px
Cere o oferta!