Zanzibar

O bijuterie a Oceanului Indian

Zanzibar este experienta suprema din Oceanul Indian, cu istoria sa fascinanta, natura incredibila, apusul fermecator si plajele magnifice, cu totul imbratisate de parfumul condimentelor exotice. Daca sunteti in cautarea unei evadari pasnice, dar active, Zanzibar este locul perfect pentru a da frau poftei voastre. 
 
In timp, Pozitia Zanzibarului, aflat langa unduirea apelor calde ale oceanului, a facut din acest arhipelag o baza favorabila pentru comerciantii care calatoresc intre Africa, Arabia si India. Aceste trei culturi au modelat istoria, traditiile, mancarea si limba Zanzibarului. Din cauza nevoii comerciantilor de a comunica cu nativii, a aparut o noua limba care combina araba, persa, engleza si swahili.
 
Zanzibar este renumit pentru farmecele insulare tropicale - plajele albe, marea cristalina si condimentele. Dar insula are si o istorie fascinanta. De exemplu, stiati ca unul dintre cele mai scurte razboaie din istorie a avut loc la Zanzibar? A durat doar 38 de minute. Sau ca Zanzibar a fost prima regiune africana cu televizor color? Dar acestea sunt detalii. Sigur veți descoperi mai multe despre istoria fascinantă a insulei.
 
Zanzibar este considerat a fi una dintre cele mai uimitoare zone de plaja din Africa, daca nu chiar la nivel mondial. Fie ca preferati sa va relaxati pe plajele albe sau sa beneficiati de conditiile excelente de snorkeling si scufundari, exista numeroase zone din care sa alegeti. Nu va spunem nimic despre delfini, va lasam sa aflati pe cont propriu. 
Conditii de rezervare si penalizare:
- avans 10% la rezervarea ferma;
- diferenta cu 1 luna inainte de inceperea calatoriei;
- plecari din Bucuresti.
*Oferta este valabila in limita disponibilitatilor.
Solicita oferta