Egipt

vacante cu avionul

Egiptul a fost tot timpul asociat cu imaginea piramidelor, cu Marele Sfinx de la Giza si Valea Regilor, dar tara ofera mult mai mult decat o bogata cultura; ofera zone frumoase cu plaje de nisip, o mare cu multe mistere care trebuie neaparat descoperite, zone ideale pentru scufundari si o bogata cultura gastronomica.

Hurghada este o destinatie de vacanta interesanta si vibranta, potrivita pentru toate varstele si poate fi gasita in partea de vest a zonei Riviera Marii Rosii. Atragand mii de calatori in fiecare an, Hurghada este una dintre cele mai importante statiuni de vacanta din Egipt, populara printre vizitatorii din intreaga lume. Transformat in ultimii ani dintr-un mic sat pescaresc, orasul Hurghada a reusit sa-si pastreze farmecul natural si istoric. Hurghada este locul perfect pentru cei care cauta relaxare totala, cu vreme fantastica si temperaturi calde ale marii pe tot parcursul anului. Se dezvolta rapid intr-o statiune de vacanta majora, plina de atractii si o reputatie in crestere ca destinatie internaționala pentru vizitatorii din toate colturile globului.

Statiunea Sharm El Sheikh din peninsula Sinai este cea mai apropiata destinatie de Europa, unde va puteti bucura din plin de soare si de ape calde tot timpul anului, fiind renumita mai ales pentru diversitatea lumii marine. Initial doar un sat pascaresc, a inceput sa se dezvolte in anii '80 prin construirea primelor hoteluri in apropiere de Naama Bay. Sutele de recifuri colrate de corali si varietatea pestilor exotici din Marea Rosie fac din Sharm El Sheikh un magnet pentru pasionatii de scufundari si snorkeling. Turistii sunt atrasi si de safari in desertul Nabq, plimbarile cu camila, experientele locale cu beduinii si de orasul vechi, unde se simte atmosfera culturii egiptene.

Alege destinatia preferata

Cere o oferta!