7 INSULE

EXCURSIE DE O ZI, PE MARE

Porto Katsiki – Vom vizita cea mai frumoasa si cea mai faimoasa plaja cu nisip a Marii Ionice. Este, de altfel, si cea mai iubita si populara plaja din Grecia, fiind folosita foarte des in materialele de promovare a turismului.

Kefalonia – De neuitat va fi si vizita la Fiskardo, un satuc pescaresc traditional, considerat perla Marii Ionice. Acesta se afla in partea nordica a insulei si este singurul sat ce nu a fost distrus de cutremurul din 1953. Pauza pentru pranz si inot.

Ithaca – Plajele naturale, traditiile si obiceiurile, privelistea spectaculoasa, localnicii primitori sunt ingredientele ce te vor convinge cu siguranta sa vizitezi insula Odiseei.

Timp liber pentru cafea, plimbare.

Meganisi – Pestera Papanikolis este situata pe coasta de vest a insulei Meganisi. Aceasta a adapostit in timpul celui de-al doilea razboi mondial submarinul grecesc al capitanului Latridis.

Scorpios – Sparti – Kastri – Urmeaza turul celor trei insule ale faimosului Aristotel Onassis si o oprire pentru baie si plaja pe singura plaja din insula Scorpios la care au acces turistii.

Madouri – Insula face parte din istoria Greciei, datorita faptului ca este locul natal al marelui poet Aristotelis Valaoritis. Acesta este, de altfel, si locul unde a scris cele mai frumoase opere ale sale. Insula a fost lasata mostenire nepotilor sai, Manos Valaoritis si Eleni Karapanayioti.

Cere o oferta!