ODYSSEIA CAPITANULUI GHERASIMOS

EXCURSIE DE O ZI, PE MARE

Baie in pestera Papanikolis… Frumoase povestiri culese din istoria antica si moderna a Greciei… Vizita de o ora si jumatate in traditionalul si vechiul satuc Spartohori al insulei Meganisi… Ouzo, chef si dansuri impreuna cu capitanul… Trei ore de inot si relaxare pe o plaja virgina de pe coasta Lefkadei… O masa absolut delicioasa, cu bunatati, toate gatite pe gratar… Tur in jurul insulei Scorpios a lui Onassis si baie pe una din plajele ei… Relaxati-va si bucurati-va de calatorie in racoroasa briza a Marii Ionice…

Turul insulei Scorpios – Vizitati celebra insula si imbaiati-va pe plajele Mariei Callas. Vedeti personal de ce Onasis, cel mai puternic si bogat om al acelor vremuri, a ales aceasta locatie pentru propriul sau colt de paradis.

Pestera Papanikolis – in aceasta pestera, submarinul grecesc aflat sub conducerea capitanului Latridis s-a adapostit in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Prima oprire pentru baie este o ocazie unica, datorita faptului ca Odiseea este UNICUL vapor ce poate intra in pestera.

Traditionalul Spartohori – Veniti sa pasim impreuna inapoi in timp si sa exploram rusticul satuc pescaresc, Spartohori, ce ofera vizitatorilor privelisti de-a dreptul impresionante ale golfului. In acest loc, se poate remarca si astazi portul popular, precum si traditiile si obiceiurile locale. Veti avea parte de un ghid complet in care vi se va dezvalui modul de functionare al presei de ulei, traiul pe insula si o multime de alte lucruri interesante, toate aflate de la sotia capitanului.

Plaja Lakka – A venit vremea sa va relaxati si sa inotati in apele cristaline ale unei plaje izolate, folosite in exclusivitate de Odiseea. Aici va asteapta o bogata masa gatita la gratar cu carbuni, doar din produse locale si insotite de vin “in libera curgere”. Dupa masa, aveti timp destul sa va bucurati de frumusetea apei si a peisajului. Umbrele, masti, ochelari, jocuri de plaja si altele se afla la dispozitia voastra gratis!

O calatorie in istorie, mitologie, pe coastele Lefkadei, Meganisi, Scorpios si Madouri. Nu merita ratata!

Cere o oferta!