Vacanta pe un iaht de vis

Bucura-te de o aventura minunata si exclusivista, descopera locuri si insule noi navigand la bordul unui iaht de lux in propria croaziera! Cand ne gandim la iahturi, ne imaginam o viata luxoasa, rezervata doar milionarilor si starurilor, ale caror ambarcatiuni sunt admirate in toate porturile mari din întreaga lume.

Avem o veste buna! Nu trebuie sa ai venituri mari pentru a achizitiona o ambarcatiune, exista varianta inchirierii pentru cateva zile in vacanta.

Iahtingul iti ofera o senzatie unica de libertate si aventura, pe care o poti savura impreuna cu prietenii sau familia, de la cel mai mic, la cel mai mare. Spre deosebire de alte sporturi nautice, acesta nu are limita de varsta, nu trebuie sa ai conditie fizica si nu trebuie nici sa ai cunostinte de navigatie.

Ambarcatiunile pot fi inchiriate cu un skipper cu experienta care se va ocupa de cele necesare voiajului si care va va insoti pe tot parcursul calatoriei. In orice situatie, personalul ce deserveste marina din care se pleaca in calatoria aleasa va raspunde prompt cerintelor, fie ca sunt de natura organizatorica sau tehnica. Cunoscatorii stiu insa ca nu este nimic mai frumos decat sa fii tu insuti skipper-ul iahtului, pentru ca esti liber sa te bucuri de propria croaziera, independent, in liniste si pace. De aceasta data, insa trebuie sa detii certificat adecvat de conducere a ambarcatiunii. Pentru cei ce doresc sa afle cum se poate obtine un astfel de certificat va stam la dispozitie. Iar pentru ca rasfatul sa fie total, aveti posibilitatea de a angaja bucatari si personal specializat pentru intretinerea ambarcatiunii. In plus, departamentul tehnic este la dispozitia clientilor in permanenta, in toate punctele de plecare.

Cere o oferta!