Plaje in Sivota

Toate plajele din Sivota sunt spectaculoase, cu ape cristaline de un albastru ireal, specifice ┼ú─ârmului M─ârii Ionice. Unele sunt situate în apropiere de centrul localit─â┼úii, iar la altele se poate ajunge cu ma┼čina sau cu taxiul pe ap─â. Loca┼úia este perfect─â pentru diverse sporturi nautice, în special pentru scufund─âri, dar ┼či pentru windsurfing sau snorkeling. Zilnic se organizeaz─â excursii c─âtre insulele din apropiere: Paxi, Antipaxi ┼či Corfu, unde pute┼úi vizita tradi┼úionalele sate pesc─âre┼čti Faskomilia, Argyrotopos ┼či Polyneri.

  1. BELLA VRAKA

Nu o rata┼úi! Este o plaj─â cu adev─ârat inedit─â, iar modalitatea de a ajunge la ea este o experien┼ú─â unic─â. Plaja Bella Vraka une┼čte Sivota de Insula Mourtemeno ┼či este atât de aproape de continent, încât pute┼úi ajunge la ea traversând pe jos o por┼úiune de mare, lung─â de aproximativ 50 m, cu o ap─â foarte mic─â. Pe plaj─â nu ve┼úi g─âsi cafenele sau taverne, a┼ča c─â v─â recomand─âm s─â v─â lua┼úi provizii. (Pont: Hotel Sivota Diamond, Domotel Agios Nikolaos)

  1. MEGA AMMOS

Ideal─â pentru sporturi nautice! Este localizat─â la doar 1,5 km de centrul Sivotei, pe drumul c─âtre Perdika. Plaja este cu pietricele, iar apa de aici este ceva mai rece decât în alte p─âr┼úi. Aceasta este foarte popular─â printre iubitorii de sporturi acvatice. Dac─â dori┼úi s─â încerca┼úi delicatesele specifice buc─ât─âriei grece┼čti sau s─â v─â r─âcori┼úi cu un cocktail, pute┼úi alege una dintre tavernele sau unul dintre barurile de pe plaj─â. (Pont: Hotel Mega Ammos)

  1. MIKRI AMMOS

Este un golf închis, cu ape clare ┼či lini┼čtite, preferat în special de c─âtre amatorii de scufund─âri. Plaja este acoperit─â de pietricele, frumos amenajat─â cu ┼čezlonguri ┼či umbrele de închiriat.

  1. GALLIKOS

Este o plaj─â cu nisip ┼či pietricele aflat─â aproape de centrul Sivotei. La taverna de aici pute┼úi savura o cafea, sau o gustare tradi┼úional─â. Apa m─ârii are în general o temperatur─â pl─âcut─â, ceea ce o face potrivit─â pentru familiile cu copii.

  1. ZERI

O plaj─â cu nisip ┼či ape calde ideal─â pentru familii! Aici g─âsi┼úi un parc acvatic cu tobogane pentru cei mici ┼či nu numai. B─âuturi r─âcoritoare ┼či diferite gust─âri sunt disponibile pe plaj─â.

  1. DEI

Dac─â v─â dori┼úi o zi relaxant─â pe o plaj─â lini┼čtit─â acesta este locul perfect. DEI este o plaj─â cu pietricele, ap─â cristalin─â, cald─â ┼či cu o priveli┼čte uimitoare c─âtre Insula Agios Nikolaos. (Pont: Sivota Diamond)

  1. PISSINA

Este situat─â pe frumoasa Insul─â Agios Nikolaos, Pissina este o plaj─â izolat─â, accesibil─â doar pe mare.

  1. MEGA DRAFOS

Încânt─âtoarea plaj─â cu nisip ┼či pietricele se afl─â în apropiere de Mikri Ammos, pe drumul c─âtre Perdika ┼či poate fi accesat─â cu ma┼čina. Aici se afl─â o tavern─â cu preparate locale.

  1. ZAVIA

Este o plaj─â cu nisip ┼či ape mai reci comparativ cu alte zone, ce se afl─â la 700 de metri de sta┼úiunea Sivota, în drum spre Perdika. Plaja este amenajat─â cu umbrele, ┼čezlonguri ┼či o tavern─â.

  1. AGIA PARASKEVI

V─â cucere┼čte cu aerul s─âu exotic! Localizat─â în satul Perdika, Agia Paraskevi este o plaj─â cu nisip ┼či vedere c─âtre o insuli┼ú─â.