Plaje in Sivota

Toate plajele din Sivota sunt spectaculoase, cu ape cristaline de un albastru ireal, specifice ţărmului Mării Ionice. Unele sunt situate în apropiere de centrul localităţii, iar la altele se poate ajunge cu maşina sau cu taxiul pe apă. Locaţia este perfectă pentru diverse sporturi nautice, în special pentru scufundări, dar şi pentru windsurfing sau snorkeling. Zilnic se organizează excursii către insulele din apropiere: Paxi, Antipaxi şi Corfu, unde puteţi vizita tradiţionalele sate pescăreşti Faskomilia, Argyrotopos şi Polyneri.

  1. BELLA VRAKA

Nu o rataţi! Este o plajă cu adevărat inedită, iar modalitatea de a ajunge la ea este o experienţă unică. Plaja Bella Vraka uneşte Sivota de Insula Mourtemeno şi este atât de aproape de continent, încât puteţi ajunge la ea traversând pe jos o porţiune de mare, lungă de aproximativ 50 m, cu o apă foarte mică. Pe plajă nu veţi găsi cafenele sau taverne, aşa că vă recomandăm să vă luaţi provizii. (Pont: Hotel Sivota Diamond, Domotel Agios Nikolaos)

  1. MEGA AMMOS

Ideală pentru sporturi nautice! Este localizată la doar 1,5 km de centrul Sivotei, pe drumul către Perdika. Plaja este cu pietricele, iar apa de aici este ceva mai rece decât în alte părţi. Aceasta este foarte populară printre iubitorii de sporturi acvatice. Dacă doriţi să încercaţi delicatesele specifice bucătăriei greceşti sau să vă răcoriţi cu un cocktail, puteţi alege una dintre tavernele sau unul dintre barurile de pe plajă. (Pont: Hotel Mega Ammos)

  1. MIKRI AMMOS

Este un golf închis, cu ape clare şi liniştite, preferat în special de către amatorii de scufundări. Plaja este acoperită de pietricele, frumos amenajată cu şezlonguri şi umbrele de închiriat.

  1. GALLIKOS

Este o plajă cu nisip şi pietricele aflată aproape de centrul Sivotei. La taverna de aici puteţi savura o cafea, sau o gustare tradiţională. Apa mării are în general o temperatură plăcută, ceea ce o face potrivită pentru familiile cu copii.

  1. ZERI

O plajă cu nisip şi ape calde ideală pentru familii! Aici găsiţi un parc acvatic cu tobogane pentru cei mici şi nu numai. Băuturi răcoritoare şi diferite gustări sunt disponibile pe plajă.

  1. DEI

Dacă vă doriţi o zi relaxantă pe o plajă liniştită acesta este locul perfect. DEI este o plajă cu pietricele, apă cristalină, caldă şi cu o privelişte uimitoare către Insula Agios Nikolaos. (Pont: Sivota Diamond)

  1. PISSINA

Este situată pe frumoasa Insulă Agios Nikolaos, Pissina este o plajă izolată, accesibilă doar pe mare.

  1. MEGA DRAFOS

Încântătoarea plajă cu nisip şi pietricele se află în apropiere de Mikri Ammos, pe drumul către Perdika şi poate fi accesată cu maşina. Aici se află o tavernă cu preparate locale.

  1. ZAVIA

Este o plajă cu nisip şi ape mai reci comparativ cu alte zone, ce se află la 700 de metri de staţiunea Sivota, în drum spre Perdika. Plaja este amenajată cu umbrele, şezlonguri şi o tavernă.

  1. AGIA PARASKEVI

Vă cucereşte cu aerul său exotic! Localizată în satul Perdika, Agia Paraskevi este o plajă cu nisip şi vedere către o insuliţă.

Cere o oferta!