Nopti albe in Albufeira

Albufeira este un oras faimos pentru viata sa de noapte. The Strip este un bulevard de avengura ce leaga zona Montechoro de Areias de Sao Joao si unde se gasesc o serie de cluburi si baruri apreciate de localnici, dar cel mai mult de tinerii veniti in vacanta, in mod special de turistii din nordul Europei. Pe o distanta de 3 km aceste cluburi, terase si restaurante fac din Albufeira o zona unde distractia pune stapanire cand se lasa seara.

Cel mai cunoscut club din Albufeira sau chiar din Portugalia este in afara orasului, la jumatatea distantei de Vilamoura. Kadoc poate primi pana la 7000 de oameni, are 5 ringuri de dans si o terasa ce imita o gradina tropicala. Acesta atrage in mod regulat DJ de renume din toata Europa.

Un alt club foarte popular si aglomerat in noptile de vara este clubul Kiss. Acesta are doar 3 ringuri de dans, insa este un rival de temut pentru Kadoc.

Zona de promenade cu tarabe de suveniruri, baruri și restaurante atrage localnici cat si turisti prin diversitate si unicitate. Vacanta nu trebuie sa fie lipsita de o vizita si la  Lipstick Rock Cafe, Sir Harry, Trepte, JC, Havana șau Piccadilly.

 

Vilamoura are o viata de noapte vibranta si reuseste sa capteze inima fiecarui calator. Cu un numar mare de restaurante, de cluburi de noapte si de locuri cu muzica live, Vilamoura ofera intr-adevar oaspetilor toate formele de divertisment posibile.Statiunea  are un amestec de zone de divertisment pentru toate tipurile de oaspeții – de la copii si adolescenti, la cupluri. Zona Marina, unde se afla cele mai multe dintre baruri si restaurante, este cea mai aglomerata de catre localnici si turisti,  ce se pot bucura de frumoasele obiective turistice, si muzica buna.

Un alt club popular este situat in interiorul complexului Vilamoura Casino, numit Blackjack Disco Club.

 Quarteira este o statiunea situata la 26 km de aeroportul Faro si a fost candva  un sat pescaresc mic de-a lungul coastei, datand din epoca romana. Statiunea se mandreste cu promenada strajuita de palmieri ce merg in linie dreapta de la un capat la altul. Cunoscuta pe plan local ca “Marginal”, promenada este locul ideal pentru a face o plimbare relaxanta  sau de a servi preparate din peste proaspat si fructe de mare, intr-unul dintre numeroasele restaurante de pe plaja.

Statiunea detine unele dintre cele mai bune terenuri de golf din Algarve si orice persoana poate deveni un cursant perseverant. Pentru familii  exista parcuri acvatice unde pot practica sporturi nautice, dar si locuri special amenajate pentru karting, bowling, tenis și calarie etc.

In fiecare miercuri in Quarteira se deschide o piața mare cu obiecte traditionale care atrage multi  vizitatori si unde se poate negocia pentru a obtine cel mai bun tarif.

Daca turistii prefera activitati mai linistite, portul de agreement este un loc perfect unde iahturile scumpe plutesc pe apa limpede si albastra,  sau pot opta pentru cateva ore de shopping prin numeroasele magazine de suveniruri, dupa care pot savura o bautura racoritoare si delicioasa la unul dintre barurile si cafenelele statiunii.

Cere o oferta!