PARCURI DE DISTRACTIE ALGARVE

 

keeping-the-kids-happy

Petrecerea unei zile la unul din parcurile acvatice din Algarve este cu siguranta una distractiva atat pentru copii cat si pentru adulti. Exista numeroase variante de tobogane, tuneluri, saltele gonflabile, geamanduri gigant, piscine cu valuri si fantani.

Aqualand este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Portugalia, fiind locatia perfecta pentru o zi de neuitat, avand atractii pentru orice varsta precum Kamikaze(cu o inaltime de  95 metri), Crazy Race, Banzai sau Mini Park. Acesta este deschis din iunie pana in septembrie intre orele 10:00-18:00.

Aqua Show detine cel mai mare water coster din Europa, dar si alte atractii precum White Fall, White Snake, Waves Pool si un Water Rollercoaster, ce pe o distanta de 740metri intra si iese din apa cu o viteza de pana la 70km/ora. Acesta este deschis din iunie pana in septembrie intre orele 10:00-18:00.

Slide & Splash a fost inaugurat pe 10 iunie 1986, intinzandu-se pe o suprafata de16.000 acri si fiind considerat unul dintre cele mai mari si mai bune din Europa. Parcul este deschis de obicei din luna aprilie si pana in luna octombrie intre orele 10:00 – 17:00.

De asemenea,in zona Algarve veti gasi doua parcuri tematice ce nu trebuie ratate, acestea fiind un mod placut de a petrece o zi cu familia sau cu prietenii.

Fiesa este o expozitie de sculpturi in nisip organizata de Prosandart din 2003 in Pera, Algarve. Festivalul este considerat unic in Peninsula Iberica, fiind cel mai mare de acest gen din lume.

Zoomarine este situate in Guia, la cativa kilometri de Albufeira. Aici puteti participa la spectacole cu delfini, foci, lei de mare, pasari tropicale sau pasari de prada. Acesta este deschis tot anul, cu program de la 10:00 la 18:00.

Cere o oferta!