NOPTI ALBE

Pont 14 - Nopt╠Ži albe_02

Skiathos este insula distractiei si totul aici pare a fi facut pentru placerea si delectarea turistilor.

Peste tot puteti gasi baruri, taverne, cafenele si cluburi, insa cele mai multe locuri de distractie sunt concentrate in zona portului si pe strazile Papadiamanti, Polytechniou si Evangelistra. Puteti incepe seara cu o oprire in Rock’n’roll Bar care este probabil ce mai cunoscut bar din orasul Skiathos, un local micut dar cosmopolit, in care puteti savura traditionalul ouzo, cocteiluri dintre cele mai diverse sau o simpla bere, asezati confortabil pe perne, direct pe strada. Este o atmosfera speciala si relaxanta.

Apoi, daca vreti sa dansati, aveti de ales intre Remezzo, Kalhua sau BBC, trei cluburi care sunt permanent pline de tineri care danseaza si se distreaza pâna in zori. Celor care prefera muzica jazz sau rock-ul clasic, le recomandam clubul Kentavros, in zona veche a orasului Pentru o atmosfera linistita, alegeti Slip Inn sau Cassablanca unde va puteti delecta cu un cocktail servit direct in pat, in timp ce admirati portul. Va puteti bucura de o petrecere tipic greceasca daca mergeti in Stones sau Apothiki Music Hall, unde pâna dimineata se cânta muzica live, iar sunetul faimoaselor bouzouki creaza o atmosfera autentic elena.

Daca nu va dati in vânt dupa viata de noapte galagioasa exista si pentru dumneavoastra optiuni de divertisment. Cinematografele in aer liber Attikon sau Cinema Paradiso sunt foarte populare in Skiathos si proiecteaza filme in limba engleza, subtitrate in limba greaca. Daca preferati teatrul, puteti alege Bourtzi, teatru in aer liber.

Cere o oferta!