Vacante in Turcia 2022

Turcia este vazuta ca un taram fascinant ce strange laolalta elemente pretioase pentru a le prezenta cu mandrie admiratorilor si vizitatorilor de pretutindeni. Este o destinatie care te lasa fara cuvinte si parca iti sopteste sa o descoperi in profunzime, sa te lasi sedus treptat de bogatiile sale. De ce? Pentru ca vacantele in Turcia includ un pachet complet de atractii, plaje intinse de o frumuseste exemplara, un mix de influente arhitecturale otomane si romane, gastronomie orientala inedita si o mostenire culturala formidabila. Intrepatrunderea incitanta a stilului modern cu sistemul vechi de traditii imbraca Turcia intr-o aura vibranta, conferindu-i o paleta multicolora pe gustul chiar si celor mai sofisticati turisiti. Ospitalitatea calda a localnicilor este vestita peste hotare si te va face sa te simti mai mult decat binevenit in acest lacas religios.

De ce Turcia?

Recomandarile noastre de sejururi

width: 100%, height:1px

Detalii oferte Turcia 2020

Turistii care aleg sa calatoreasca in Antalya beneficiaza de anularea gratuita a sejurului cu pana la 48 de ore inainte de inceperea sejuruluiindiferent de motiv. Rambursarea banilor se va face in termen de 7 zile.

Oferta este valabila pentru toate rezervarile noi efectuate la unul dintre hotelurile din portofoliul nostru, in perioada 10.08 – 21.08.2020, pentru sejururi pana pe 25.09.2020, cu plecare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, Iasi. 

 

Orase de plecare

Zile de operare

Servicii incluse

Servicii neincluse

Bucuresti

Luni

• bilet avion cu plecare din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea si Iasi;
• transfer aeroport-hotel-aeroport;
• 7 nopti cazare si masa conform oferta;
• asistenta turistica in limba romana;
• bagaj de mana 8 kg/pers si de cala 23 kg/pers;

• asigurarea medicala de calatorie si storno;
• excursii optionale.
• taxe aeroport;

Cluj Napoca

Marti

Timisoara

Vineri

Oradea

Luni

Iasi

Duminica

 

Informatii generale privind siguranta vacantei tale in Antalya 2020

• In aeroport, inainte de controlul pasaportului, fiecare pasager trece printr-un scanner termic pentru verificarea temperaturii corporale. Daca doriti o testare PCR voluntara, o puteti face pe aeroport. Testarea costa 15€.

• In cazul in care se suspecteaza ca un pasager ar fi purtator ar virusului SARS-COV-2, acesta va fi pus in carantina intr-o zona izolata a aeroportului si va fi supus testului. Ulterior, daca primeste un rezultat pozitiv, va fi internat la spital pentru urmarea tratamentului.

• Daca pasagerul nu doreste sa petreaca perioada de izolare in Turcia si doreste sa se intoarca in tara, decizia ramane la latitudinea companiei aeriene sau a capitanului, sa ofere permisiunea acelui pasager la bord.

• Daca un turist devine simptomatic ulterior cazarii la hotel, va fi transportat la spital. Acolo va fi testat si, daca primeste un rezultat pozitiv, se vor aplica masuri similare cu cele de la aeroport.

• Toate hotelurile din oferta noastra detin Safe Tourism Certification , fapt care dovedeste echiparea si pregatirea acestor unitati pentru cazarea turistilor in deplina siguranta, cu impunerea unor norme foarte inalte de igiena. De asemenea, fiecare hotel are un etaj destinat cazurilor de carantinare impusa.

Citeste mai mult

Cere o oferta!