Skipass inclus!
Feichten - Minunată culisă montană şi distracţie pe gheţar!

Comunitatea Kaunertal ocupă întreaga parte posterioară a îngustei şi sterpei văi şi se întinde cu mai multe sate şi ferme de-a lungul drumului prin vale. Localitatea principală Feichten este la 1275 m altitudine. Bucuraţi-vă de natura neatinsă şi peisajul montan magnific al văii Kaunertal, cu domeniul schiabil glaciar din apropiere. Instalaţia pe cablu Erspenhang este ideal pentru cei care fac primii pași pe schiuri. Şi numeroasele hanuri şi restaurante aşteaptă cu nerăbdare vizita dvs. cu specialităţi delicioase şi tării de producţie proprie. Pentru oferta de agrement există desigur în plus faţă de schi şi snowboarding şi patinaj, curling sau săniuş.

La gheţar un loc de întâlnire popular este de exemplu la Weißsee, unde puteţi încheia ziua în atmosferă plăcută. Urmănd drumul gheţarului ajungeţi la Feichten unde un punct important este KIWI (Kirchenwirt). Mai ales snowboarderii şi tinerii vizitează acest local. La Fandels, în parcarea instalaţiei pe cablu veţi afla barul cu umbrele Fendels, cu muzica buna si atmosfera animată. Multe hanuri şi restaurante oferă o atmosferă mai liniştită şi vă permit să cunoaşteţi delicatesele tiroleze. Programul este completat prin derdeluş sau schi cu nocturnă săptămânal în Fendels, patinaj şi curling cu o petrecere de vin fiert în localitate. Se recomandă derdeluşul natural de 4,5 km de la Fendels care a fost distins cu Sigiliul de Calitate al Landului Tirol. Pentru cei care caută ceva mai liniştit există în jur de 20 km de trasee pentru drumeţii de iarnă romantice în jurul Feichten.

Cu skipass-ul "Gheţar Kaunertal - Fendels" vă stau la dispoziţie 34 km de pârtii în două domenii schiabile. În total 13 instalaţii pe calu vă duc comod pe munte. Aveţi alegerea între domeniul schiabil primitor pentru familii Fendels şi ale sale 11 km de pârtii şi domeniul schiabil Gheţar Kaunertal cu 22 km de pârtii şi multe posibilităţi de freeride. Fendels oferă coborâri în marea lor majoritate uşoare sau de dificultate medie sunt ideale pentru începători, deosebit de frumoasă este coborârea de vale albastră, care duce la marginea pădurii. Pentru schiorii cu ceva experienţă, instalaţia Planggerlift permite accesul la câteva pârtii abrupte şi exigente. O dată pe săptămână se organizează schi în nocturnă pe derdeluşul de 4 km lungime. Pe gheţarul Kaunertal sportivii se dau între 2180 şi 3108 m altitudine. Cu postbus-ul aveţi posibilitatea să ajungeţi chiar la 2750 m altitudine, cea mai înaltă staţie de acest timp din Austria. Domeniul schiabil este foarte plăcut larg şi are pârtii largi. Deosebit de îndrăgit este în mod special de freestyleri datorită parcului la 2990 m altitudine şi de freerideri, datorită celor 30 km de variante. Aici - la fel ca şi la restaurant - Wi-Fi gratuit. NOU: Cele două teleschiuri Weißseeferner au fost înlocuite de telecabina Falginjoch, care vă transportă confortabil până la vârful montan omonim. Telecabina este concepută pentru a oferi cât mai multă vizibilitate în timpul călătorie şi este astfel formată în mare parate din sticlă.

Peisaje de iarnă şi raze strălucitoare de soare: Reţeaua include un total de 30 de kilometri şi se întinde în întreaga Kaunertal. Ruta de vale are 30 kilometri lungime şi conduce printr-un peisaj de iarna minunat. Frumos pentru cei cu ceva experienţă este pârtia la altitudine de cca. 6 km Hubertus de la Gachenblick între 1550-1660 m. Reţeaua de schi fond a Kaunertal a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Tia Apart, Ghetar Kaunertal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!