Skipass inclus!
Aschau - Relaxare pură!

Idilicul sat de munte Aschau vă aşteaptă chiar în centrul Zillertal, între Kaltenbach şi Zell am Ziller. Staţiunea mică şi liniştită este compusă din Aschau însăşi şi multe cătune pe munte şi în vale. Aşezarea centrală este un vis pentru toţi împătimiţii de schi, deoarece de aici puteţi accesa direct 2 domenii schiabile extraordinare: Hochfügen-Hochzillertal şi Zillertal Arena, cu legături rapide, comode şi gratuite prin skibus. Coborârea de vale cu nocturnă este o autentică delicatesă, dar şi derdeluşul Lengstein este iluminat pe seară şi cu siguranţă şi pe placul celor mai mare. Relaxare şi refacere vă oferă în schimb o plimbare cu sania trasă de cai prin peisajul înzăpezit sau ore plăcute în companie la unul din numeroasele refugii rustice.

După o zi plină pe zăpadă, Aschau vă oferă pe seară liniştea necesară pentru a vă reface forţele din plin pentru a doua zi. Culisa este ideală pentru drumeţii şi momente romantice de vacanţă, plimbări cu sania trasă e cai sau o excursie la lumina torţelor. Sunt posibile însă şi seri cu muzică şi delicatese tipice văii Ziller. Un highlight al domeniului schiabil Kaltenbach-Hochzillertal este Kristallhütte nominalizat de cel mai mare test-portal din lume Skiresort.de ca cea mai bună cabană din anul 2014. Cabana se află la 2150 m înălţime la staţia de munte Kristall-Express şi oferă preparate culinare la preţuri atractive. Produse locale proaspete. În cabană vă aşteaptă un şemineu iar dacă vremea permite atunci este deschis şi terasă care pe lângă un bar oferă şi şezlonguri şi paturi de apă. Viaţă de noapte animată în nu foarte îndepărtata staţiune Mayrhofen.

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la instalațiile pe cablu din Mayrhofen, în domeniul schiabil Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, precum și în domeniul schiabil Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch şi Wildkogel-Arena din Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren (v. regiunea de schi). De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi). Nici domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este departe! Legătură între zona Hochfügen şi Hochzillertal extinde oferta de pârtii la variaţi 102 km (incl. rute de schi), şi 8 km pentru schi de tură - datorită altitudinii cu zăpadă până la sfârşitul lui aprilie. O delicatesă este aici coborârea de vale de 11 km către Aschau. Acoperiţi de la Öfelerjoch la Aschau în jur de 1800 metri de altitudine şi un shuttle care circulă din 15 în 15 minute vă duce înapoi la staţia de vale din Kaltenbach. Aici vă puteţi da până târziu seara pe pârtia de vale. Este o destinaţie ideală pentru schiorii care apreciază în primul rând versatilitatea unui domeniu schiabil. Din decembrie 2018 noua telecabină cu 10 locuri Wimbachexpress înlocuieşte fostul telescaun de 4 locuri Krössbichl. Staţia de munte adăposteşte noul şi exclusivul restaurant italienesc Albergo şi se află cu cca. 180 m mai sus, astfel se crează noi coborâri. În plus este o nouă legătură peak-to-peak de la Hochzillertal-Hochfügen la Spieljoch . De la cca. 5 km de Aschau puteţi accesa Zillertal Arena, unde vă aşteaptă 147 km de pârtii şi 52 instalaţii pe cablu. Domeniul extins, până la 2805 m altitudine oferă atât schiorilor cât şi boarderilor coborâri variate, cum ar fi "Abfahrt Nr. 36" (Coborârea nr. 36) în Krummbachtal. De asemenea sunt multe posibilităţi de free-ride sau schi în zăpadă adâncă, de exemplu la Vorkogel. Vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer: acesta este, datorită dimensiunilor şi pârtiilor foarte exigente, unul din cei mai căutaţi gheţari din Alpi.

În Aschau și în împrejurimi aveți la dispoziție o varietate de trasee atractive de schi fond. Deosebit de frumoasă este, de exemplu, Dörflloipe, cu o lungime de 3,7 km, de unde se pornește din centrul satului Aschau și se ajunge la Ahrnbachbrücke de-a lungul râului Ziller. O altă pârtie de schi fond care începe tot în centrul satului Aschau este Erlachloipe. Acest traseu ușor, cu o lungime de aproximativ 6 km, merge de-a lungul Zillerpromenade până la Krapfer și înapoi la Aschau. Pentru schiorii de fond deosebit de motivați, există opțiunea de a combina ambele trasee.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Apartament Bergblick Aschau, Zillertal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!