Skipass inclus!
Hollersbach - High Society la câţiva paşi!

Localitatea Hollersbach se bucură de culisa montană de vis a Hohen Tauern cu "piramida de gheaţă" a Großvenediger (Marele Veneţian) 3.798 m. De aici aveţi acces cu gondola de opt persoane "Panoramabahn Kitzbüheler Alpen" la zona de schi cu 188 km pârtii şi 49 instalaţii - inclusiv legătură la Kitzbühel şi Arena Zillertal! Numeroase baruri şi cabane că aşteaptă la o după-amiază animată de Après-Ski iar seara puteţi petrece în Kitzbühel! Alte posibilităţi de excursii sunt cascadele de la Krimml, care îngheţate vă oferă o imagine fascinantă, precum şi observatorul şi planetarul din Königsleiten.

Barurile de la staţiile de vale precum şi Hollersbach şi Neukirchen vă aşteaptă la sfârşitul zilei de schi. O menţiune specială merită "Panoramaalm" pe Zweitausender (Două Mii) - „Nomen est Omen“: cei 2000 m altitudine vă oferă o panoramă de vis asupra Hohen Tauern. Seara vă aşteaptă diverse baruri în localitate, dar dacă acestea nu vă ajung puteţi face oricând o excursie scurtă la Kitzbühel ş profita de viaţa de noapte foarte animată şi internaţională a acestei staţiuni. În timpul zilei în Hollersbach nu vă va lipsi nimic, de la plimbări cu sănii trase de cai până la excursii pe zăpadă adâncă, patinaj, derdeluşe până la zboruri cu parapanta. În nici un caz nu puteţi pierde ocazia unei coborâri rapide pe cel mai lung derdeluş din Alpi: de la Wildkogel 14 km până la Bramberg.

Skipass-ul "Kitzbühel" vă pune la dispoziţie 188 km de plăcere pe zăpadă - cu ture de schi chiar 230 km! 49 instalaţii vă transportă comod la pârtiile de la Gaisberg, Pengelstein, Hahnenkamm, Kitzbüheler Horn şi Resterhöhe - la 2000 m altitudine. Principalele atracţii sunt pârtiile speciale pentru Carving, slalom şi cele de mare viteză, punctul culminant şi absolut obligatorie pentru orice pasionat al sporturilor de iarnă este însă o coborâre pe pârtia cea mai abrupta lumii - renumita "Streif"! Şi panta Ganslern, una din ultimele de slalom pe stil calsic, este foarte populară printre sportivi. Cu noua cabină 3S s-a format o zonă foarte extinsă care permite un "schi safari", de la Kirchberg, prin Kitzbühel şi Jochberg, până la Skiarena Resterhöhe în Pass Thurn. Snowpark-ul Kitzbühel este un adevărat paradis pentru boarder: Kicker, Quarterpipe, Slides, Rails şi 70 m Halfpipe, pe gustul fiecărui Snowboarder şi pasionat de Freestyle. pe familii le aşteaptă coborâri mai uşoare la Gaisberg, Ehrenbachhöhe şi Pengelstein. În jurul Bichalm, Pengelstein şi Steinbergkogel există multe rute marcate cu toate gradele de dificultate şi coborâri superbe pe zăpadă adâncă. Ca un service deosebit domeniul schiabil 50 hotspots cu Wi-Fi gratuit pentru oaspeţii săi Wi-Fi gratuit în diverse puncte. Dacă iubiţi varietatea, vă recomandăm skipass-ul “Super Ski Card" (vezi regiune de schi). Acesta este valabil de exemplu şi în regiunile Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel şi Ski Juwel (Alpbachtal - Wildschönau), Regiunea de schi Dachstein West sau Zell am See - Kaprun - Peste 2780 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 regiuni de schi din Tirol sau Salzburg.

Pentru schiorii fond Hollersbach este o alegere foarte bună, ruta de 200 km "Pinzgau" are legături la toate localităţile din zonă şi duce de la Krimml prin valea Salzachtal până la Zell am See. Hollersbach vă pune astfel la dispoziţie diverse variante. Ruta cu 3,1 km lungime "Blizzardloipe" de la Mittersill este luminată chiar şi seara. "Finkau" la trecătoarea Gerlospass şi "Gletscherblickloipe" în Hochkrimml sunt recomandate celor în formă bună. Cu nocturnă sunt şi cei 22 km ai "Hochmoor-Höhenloipe" la Mittersill, aceasta fiind de asemenea foarte sigură în ceea ce priveşte existenţa zăpezii şi vă oferă posibilitatea de a petrece o seară specială.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Apartament Das Taubenhaus, Alpii Kitzbühel, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!