Amplasare: in zona de sud a statiunii, la 10 minute de plaja.

Facilitati hotel: 143 camere duble si 16 apartamente, restaurant propriu (White Cruise snack-bar), terasa, bar, piscina exterioara cu apa sarata pentru adulti si piscina exterioara incalzita pentru copii, sezlonguri la piscina (in limita locurilor disponibile), Aqua Forty (zona exterioara cu jocuri de apa pentru copii), jacuzzi exterior, Oasis Spa (sauna uscata, masaj), Forty Land (loc de joaca interior si divertisment pentru copii), Forty Play (loc de joaca exterior pentru copii), Forty Games (biliard, air-hokey, fotbal de masa, ping-pong, badminton, sah).

Facilitati camere: mobilier nou, TV, minibar/frigider, baie proprie cu cabina de dus/cadita, uscator de par, balcon cu mobilier (masuta si scaune, suport rufe), plasa de insecte, AC, telefon, TV, Wi-Fi.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun si pranz; - acces gratuit la Oasis Spa (sauna uscata, jacuzzi, zona de relaxare), in limita locurilor disponibile; - acces gratuit la Aqua Forty (loc de joaca pentru copii); - acces gratuit la piscina cu apa sarata pentru adulti, cu sezlonguri in limita locurilor disponibile; - acces gratuit la Forty Land (loc de joaca interior pentru copii); - acces gratuit la Forty Play (loc de joaca exterior pentru copii); - divertisment pentru copii - echipa de animatie, jocuri, concursuri, teatru interactiv etc.; - acces gratuit la Forty Games (biliard, air-hockey, fotbal de masa, ping pong, badminton si sah, in limita disponibilului); - acces gratuit la piscina pentru copii, numai sub supravegherea parintilor; - acces gratuit la Business Corner, in limita locurilor disponibile. Informatii suplimentare: - Micul dejun si pranzul se vor servi la restaurantul hotelului, fara posibilitatea ca valoarea acestora sa se transforme in tichete valorice pentru celelalte mese. - Micul dejun si pranzul se vor servi in sistem bufet incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii. - Bufetul pentru masa de pranz va include si open bar pentru urmatoarele bauturi: apa, cafea, suc draft gama Pepsi, bere draft, vinul casei-alb/rose/rosu. - In functie de numarul oaspetilor, micul dejun si pranzul (cu open bar inclus) se pot servi a la carte in 5 variante de meniuri, la alegere. - Accesul gratuit la piscina se va face pe baza de card. Acesta va fi inmanat la data check-in-ului. Instrainarea cardului de acces la piscina va duce la restrictionarea accesului in spatiul destinat piscinei. - Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului. In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare si supliment de mic dejun, indiferent de varsta copilului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun si pranz;
- acces gratuit la Oasis Spa (sauna uscata, jacuzzi, zona de relaxare), in limita locurilor disponibile;
- acces gratuit la Aqua Forty (loc de joaca pentru copii);
- acces gratuit la piscina cu apa sarata pentru adulti, cu sezlonguri in limita locurilor disponibile;
- acces gratuit la Forty Land (loc de joaca interior pentru copii);
- acces gratuit la Forty Play (loc de joaca exterior pentru copii);
- divertisment pentru copii - echipa de animatie, jocuri, concursuri, teatru interactiv etc.;
- acces gratuit la Forty Games (biliard, air-hockey, fotbal de masa, ping pong, badminton si sah, in limita disponibilului);
- acces gratuit la piscina pentru copii, numai sub supravegherea parintilor;
- acces gratuit la Business Corner, in limita locurilor disponibile.

Informatii suplimentare:
- Micul dejun si pranzul se vor servi la restaurantul hotelului, fara posibilitatea ca valoarea acestora sa se transforme in tichete valorice pentru celelalte mese.
- Micul dejun si pranzul se vor servi in sistem bufet incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii.
- Bufetul pentru masa de pranz va include si open bar pentru urmatoarele bauturi: apa, cafea, suc draft gama Pepsi, bere draft, vinul casei-alb/rose/rosu.
- In functie de numarul oaspetilor, micul dejun si pranzul (cu open bar inclus) se pot servi a la carte in 5 variante de meniuri, la alegere.
- Accesul gratuit la piscina se va face pe baza de card. Acesta va fi inmanat la data check-in-ului. Instrainarea cardului de acces la piscina va duce la restrictionarea accesului in spatiul destinat piscinei.
- Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului. In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare si supliment de mic dejun, indiferent de varsta copilului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Fortuna - Apartament - Inscrieri Timpurii 30.03.2021 - Demipensiune, Eforie Nord si Sud, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!