Skipass inclus!
Großarl - Vacanță în "Valea pășunilor alpine"!

La aproximativ 70 km sud de Salzburg, în mijlocul Văii Großarl, se află idilicul Großarl, care dă numele văii. Comuna s-a transformat într-o destinație turistică populară atât vara, cât și iarna. Vara, numeroasele pășuni alpine sunt destinații de drumeții - motiv pentru care Valea Großarl mai este numită și "Valea pășunilor alpine". Iarna, se caracterizează prin amplasarea sa optimă, direct pe circuitul de schi dintre Valea Großarl și Dorfgastein, aflată în mijlocul marii rețele de instalații pe cablu Ski amadé, o rețea impresionantă de 760 de kilometri de pârtii. Valea Großarl este, de asemenea, extrem de populară printre pasionații de schi.

Cabanele confortabile din domeniul schiabil vă invită să faceți pauze lungi într-o atmosferă confortabilă. La sfârșitul zilei de schi, vă puteți întâlni, de exemplu, la barul cu umbrele Auhof-Treff. Dacă doriți ceva, vă stau la dispoziție, de exemplu, "Piccolo" sau "Rauchkuchl". Sau puteți încheia ziua cu o masă bună la unul dintre numeroasele restaurante și hanuri confortabile. Activitățile sportive din Großarl nu sunt doar pe pârtii, ci și în afara lor. De exemplu, pe pârtia de săniuș iluminată de 3 km de la Hotel Lammwirt sau într-o drumeție prin peisajul îmbrăcat de zăpadă. În total, în Valea Großarl sunt disponibile 35 km de trasee de drumeții de iarnă. Sau faceți o drumeție ghidată cu rachete de zăpadă, care vă duce în locuri în care drumeții obișnuiți nu pot ajunge. La centrul de agrement vă puteți face turele pe patinoarul de gheață, iar pentru curling există chiar mai multe piste dintre care puteți alege. Pentru cei care doresc să se relaxeze seara, o excursie la Bad Gastein sau Bad Hofgastein este o idee bună (aproximativ 45-60 de minute cu mașina). Aici veți găsi numeroase oferte de SPA la băile termale.

Cu skipass-ul "Ski amadé" aveți acces la un total de 760 de kilometri de pârtii și 270 instalații pe cablu. Stațiunile de sporturi de iarnă Großarl și Dorfgastein sunt situate chiar în centrul "Ski amadé" oferind astfel condițiile ideale pentru o vacanță de schi reușită! În domeniul schiabil "Großarltal-Dorfgastein" aveți la dispoziție aproximativ 73 de kilometri de pârtii (inclusiv 10 km de trasee de schi) - accesibile prin 17 instalații pe cablu. Skibus-ul gratuit vă duce la stația din vale, dar și la domenii schiabile din "Ski amadé", cum ar fi St. Johann. Domeniul schiabil de la Großarl punctează cu numeroase pârtii largi de agrement și de familie și cu numeroase cabane. Dar și schiorii mai pretențioși vor găsi aici pârtiile potrivite. Carverii, de exemplu, se simt ca acasă pe pârtia "Kühhageralm" sau pe pârtia roșie de la stația montană Wengerhochalmbahn. Provocări pot fi găsite pe coborârea "Finstergrube" sau pe pârtia de vale lungă de aproximativ 7 km. Copiii se pot relaxa în zona pentru copii de la instalația pe cablu Kreuzhöhe. Cu o pistă cu valuri, un tunel de zăpadă și o trambulină aceasta promite varietate. Freestylerii, pe de altă parte, își vor găsi teritoriul în parcul de distracții de sub stația superioară a Sonnenbahn. Alte puncte de atracție în domeniul schiabil "Großarltal-Dorfgastein" sunt numeroasele hotspoturi Wi-Fi, care vă permit să vă conectați în permanență cu prietenii și cunoscuții și să fiți la curent cu ultimele noutăți. Și "Ruhe Platzl" - mici puncte de relaxare cu șezlonguri pentru o pauză de respiro - oferă mici momente de liniște între timp.

Pasionații de schi fond vor găsi un total de aproximativ 25 km de pârtii în Großarl și în împrejurimi, majoritatea fiind clasificate ca fiind ușoare sau moderat dificile. Cele mai lungi pârtii sunt pârtia Hüttschlag, lungă de 13 km, și pârtia Großarl, lungă de 17,5 km. În întreaga Valea Gastein aveți la dispoziție aproximativ 45 de kilometri de pârtii de schi fond. Urcați la înălțime pe pârtia de schi fond de 4 km (1.830 - 1.900 m) de la Saukarkopf. În cele din urmă, puteți schia până la orele serii pe pârtia nocturnă de 2,5 km de pe pajiștea de echitație Großarl. Acesta este iluminată de trei ori pe săptămână până la ora 20:30.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Apartament Josef, Salzburg, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!