Skipass inclus!
Achenkirch - Departe de agitaţie!

Idilica staţiune Achenkirch este situată la 916 m altitudine şi este format din mai multe cartiere împrăştiate. Situată la capătul de nord al lacului Achen, situaţia oferă vederi magnifice asupra munţilor din jur Karwendel şi celui mai mare lac din Tirol. Pe lângă domeniul schiabil excelent staţiunea de schi mare vă aşteaptă aici şi cea mai mare rezervaţie naturală închisă "Karwendel". În afară de Snowbike şi derdeluş aveţi de asemenea oportunitatea unică de a încerca golf pe zăpadă. Romanticii dintre dumneavoastră nu trebuie să piardă ocazia de a face o plimbare prin peisajul strălucitor cu caleaşca. De deliciile culinare vă puteţi bucura după o zi lungă în restaurantele de primă clasă.

Regiunea din jurul Achensee este diferită de fortăreţele apres-ski, fiind un loc de linişte şi natură frumoasă. Zilele aici curg aici confortabil şi plăcut. Mâncăruri şi băuturi rafinate, muzică, divertisment şi concerte, o seara tipică tiroleză sunt câteva din ofertele de care puteţi profita. Dacă vreţi totuşi ceva mai animat barul Saletti vă aşteaptă la staţia instalaţiei pe cablu Christlum la Apres-ski. Dintre activităţile dinamice care vă stau la dispoziţie fac parte numeroase şi variate trasee de iarnă pentru drumeţii în jurul lacului şi staţiunile din jurul acestuia, precum şi un derdeluş. Achenkirch oferă în plus snowtubing precum şi tenis de sală şi squash, echitaţie şi piscină acoperită.

Domeniul schiabil "Christlum" (950 - 1800 m) cu 27 km de pârtii este cel cu cele mai multe coborâri din regiunea Achensee. În total 13 instalaţii pe cablu asigură accesul comod, pârtii variate de la carving până la pârtii mogul garantează distracţia pentru mic şi mare. Coborârea de vale este cea mai lungă pârtie a domeniului şi din întreaga regiune cu 4 km lungime. Pentru mai multă adrenalină încercaţi coborârea "Gföllalmgrabenabfahrt" cu 2 km lungime şi o diferenţă de altitudine de 500 m. Pentru boarderi stau la dispoziţie în Christlum Boardercross, Halfpipe şi numeroase trambuline pentru freestyle. La staţia de munte "Christlum-Express" starurile de mâine ale pârtiilor sunt aşteptate la grădiniţa de schi pentru primele alunecări. Siguranţa de zăpadă este o caracteristică a domeniului, 100% din pârtii dispunând de instalaţii de producere artificială a zăpezii. Cine apreciază libertatea off-piste alege în Regiunea Achensee în special munţii Karwendel şi Rofan şi nenumăratele posibilităţi pe care aceştia le oferă pentru tururi de schi. Nici cei "dependenţi" de internet nu vor avea de ce să se plângă: cu cardul de oaspete au acces rapid şi necomplicat la reţeaua gratuită Wi-Fi şi se pot informa despre pârtii şi schi, dar şi rămâne mereu în contact cu familia!

Regiunea Achensee are una dintre cele mai mari şi cele mai bune şi mai îngrijite reţele pentru schi fond din Austria şi primit de la ADAC 4 stele! Un total de peste 200 km pârtii sunt disponibile pentru toate nivelurile de dificultate - separat pentru clasic şi skating, începătorii pot participa la cursuri în toate staţiunile. Achenkirch insăşi vă aşteaptă cu pârtii perfect preparate pe un total de 53 km în peisaj minunat - dar şi în împrejurimi există destule porţiuni recomandabile. O delicatesă absolută pentru fanii de schi fond este traseul de la Pertisau, prin valea însorită Falzthurn, care duce foarte aproape de peretele muntos al Karwendel, pe 14 km. Pe Guffert vă puteţi bucura de 12 km lungime. În Pertisau sunt disponibile de asemenea trasee pentru câini, aceasta presupune însă plata unei taxe. Reţeaua de schi fond din regiunea Achensee a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Apartament Silberwald, Lac Achen - Achensee, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!