Skipass inclus!
Neustift - Regatul Zăpezii!

Chiar în inima Stubaital este situată animata staţiune dedicată sporturilor de iarnă Neustift. Instalaţiile Elfer, care pleacă chiar din localitate, zona de schi Schlick 2000 la Fulpmes şi nu în cele din urmă apropierea de gheţarul Stubai, fac din Neustift o alegere excelentă pentru un concediu la schi. Gheţarul Stubai este renumit pentru pârtiile foarte bune, coborâri pe zăpadă adâncă de vis şi Funpark. Şi după schi oferta din Neustift este foarte variată: localuri Après-Ski, baruri, pub-uri, discoteci pentru petrecere şi Centrul Timp Liber cu piscină acoperită şi saună pentru relaxare, cafenele confortabile şi restaurante pentru mici pauze. În plus există un patinoar şi posibilităţi de practicare a Kegeln (joc asemănător bowlingului).

De distracţie nu veţi duce lipsă în Valea Stubai. Numeroase localuri de la refugii tradiţionale cu specialităţi tiroleze, trecând prin "Dorfpub" sau "Tschangelair-Alm" cu muzică în direct până la terasa de la staţia de vale a instalaţiei Mutterbergalm. De oferta culinară se ocupă diversele staţii, restaurante, hanuri şi cafenele cât se poate de bine - apoi pe seară îşi deschid porţile baruri şi pub-uri pentru o seară pe cinste sau doar un final plăcut pentru o zi minunată la schi!! Şi peştera de gheaţă Stubaital merită o vizită, aici veţi afla multe lucruri interesante despre fenomenele glaciare. Pentru o zi de sport şi mai spectaculoasă faceţi o vizită "Air-Parc im Stubay"! Acest paradis acoperit de freestyle oferă parcoursuri şi diverse trambuline, printre care una pentru skateboards.

Zona de schi a gheţarului Stubai (1750-3212 m) este cu ai săi 65 km coborâri cu toate gradele de dificultate (şi ture), 22 instalaţii pe cablu şi cel mai mare domeniu schiabil glaciar al Austrei. Aşa îmbunătăţitul "Carusel de Schi" de la piramida cu 3.333 m a Schaufel vă garantează un concediu la schi pe care nu îl veţi uita uşor! De la extinderea domeniului schiabil telescaunul cu 4 locuri "Daunjoch" permite accesul nu doar la o pârtie neagră ci şi la numeroase posibilităţi de free-ride. Cu o înclinaţie de până la 60 % pârtia "22-Daunhill" duce pe 1,6 km până la Gamsgarten. La Rotadl telescaunul modern şi confortabil de 8 locuri, cu protecţie contra vântului în locuri încălzite vă transportă comod pe munte. Cea mai lungă coborâre a gheţarului are 10 km! Cea mai grea începe "albastru", cu pârtia nr.7, şi trece apoi la staţia intermediară Gamsgarten în tura de schi "Wilde Grub'n", care duce până la staţia de vale Mutterberg. Pentru o zonă glaciară ofertele de off-slope sunt considerabile. Domeniul schiabil de la gheţarul Stubai este unui din cele mai bune pentru familii cu copii şi a primit diverse sigilii în acest sens. Un exemplu de facilităţi este şcoala de schi, cu instructori specializaţi pentru copii, pentru prime experienţe cât mai plăcute şi mai satisfăcătoare. Pentru asta este rezervată special o suprafaţă: bandă rulantă acoperită, cabană pentru încălzire, schi cu cabluri şi obstacole colorate - totul este dedicat special celor mici. Fie la BIG Family Slalom, BIG Family Boardercross, BIG Family Fun Slope sau BIG Family Schneeburg: în domeniul schiabil pentru familii nu se pune vorba de plictiseală! Cui se joacă mult la aer liber, i se face apoi şi foame: un restaurant pentru copii oferă, cu rezervare, bunătăţi pentru reincărcarea bateriilor. Pentru copii care nu vor să schieze există o grădiniţă, chiar în domeniul schiabil. Din octombrie 2016 , pe lângă Gamsgarten circulă acum şi noua telecabină Eisgratbahn în tărâmul îngheţat. Până la capătul de staţie la o altitudine de 2900 m, cabinele cu câte 24 de locuri au nevoie de doar 10 minute, timp în care dvs. puteţi admira priveliştea uimitoare a coamei muntoase principale a Alpilor sau vă puteţi conecta la Wi-Fi în mod gratuit. Şi oferta pentru boarderi şi freeskier este şi ea pe măsură, cu de exemplu Stubai Zoo Funpark - unul din cele mai mari din jurul Innsbruck, distracţie garantată! Lângă staţia de munte Eisgrat se află o altă atracţie specială: peştera de gheaţă Stubai (intrarea nu este inclusă în skipass), vă permite o privelişte fascinantă în lumea de gheaţă şi zăpadă. Skibus-ul gratuit vă duce regulat la staţia din vale a instalaţiilor gheţarului. Cu skipass-ul "Ski plus City Pass" profitaţi de 308 km de coborâri variate şi de neuitat (cf. regiunea de schi).

În Neustift vă stau la dispoziţie în jur de 62 km pentru un concediu reuşit la schi fond! Ruta de vale de 40 km duce chiar prin mijlocul văii şi vă aşteaptă cu vederi minunate şi multă varietate. Dacă zăpada nu este suficientă, puteţi oricând trece la gheţarul Stubai. Cursa circulară la altitudine Gamsgarten (2.650 - 2.670 m) are 2 km lungime, taxa care ar trebui plătită în mod normal este deja inclusă în preţul skipass-ului normal. Sezonul de schi fond durează aici din noiembrie până în mai! Alte pârtii la altitudine sunt Schlick 2000 la Fulpmes (3,5 km), ruta dedicată începătorilor la Mieders (5 km) şi cea "imperială" de la Mieders (10 km). Pe cea din urmă o recomandăm însă doar celor cu multă experienţă. Excelente sunt şi pistele de pe platoul Maria Waldrast: vă vor conduce prin peisaje superbe şi sunt la doar câteva minute de rutele la altitudine de la Mieders şi Fulpmes!

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Casa de apartamente Chiara, Stubaital, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!