Zell am See – Panoramă, gheţar, munte, lac!

Unde este situat Zell am See? Zell am See este centrul turistic şi capitala Pinzgau. Înconjurată de vârfuri de peste 3000 de metri şi dealuri line, staţiunea este situată încântător între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe. Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche. Datorită zonei de schi foarte bune, precum şi ofertei foarte variate de activităţi recreative, Zell am See deţine toate atuurile pentru a vă permite un excelent concediu la schi în Austria. Cazarea oferită este la pensiuni şi apartamente confortabile, în Zell am See sau Maishofen, la aprox. 3 km depărtare în direcţia Saalbach-Hinterglemm. Ce se întâmplă în Zell am See? În calitate de centru turistic și capitală a regiunii Pinzgau, Zell am See oferă tot ce-și dorește inima dumneavoastră. Pe lângă sporturile de iarnă și accesul perfect la mai multe domenii schiabile din apropiere, Zell am See oferă multe alte evenimente și oportunități de recreere. De la concerte de vară, festivaluri de munte, curse de iarnă cu sănii trase de câini sau patinaj pe gheață pe lacul Zell: aproape nimic nu este imposibil să nu fie oferit. Pentru toți cei care doresc să-și pună în continuare norocul la încercare seara, cazinoul din Zell am See este recomandat cu căldură. Cei care caută relaxare o vor găsi nu numai în natura înconjurătoare, ci și în TAUERN SPA din apropiere. În timpul verii, numeroasele plaje din jurul cristalinului Zeller See oferă de toate, de la schi nautic la sărituri. Iarna, pe de altă parte, în Zell am See puteți face snowkiting, mers pe jos nordic sau clasicul schi.

Après-Ski se scrie în Zell am See şi Kaprun cu majuscule. Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski Schnaps-Hans, pe Schmittenhöhe sau tradiţionala cabană Pinzgauer. Seara vă aşteaptă numeroase alte baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la „Off Piste Bar“, „Crazy Daisy“ sau „Diele“ puteţi face din noapte zi. Regiunea face din noapte zi şi multe alte activităţi cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine.

Cu skipass-ul Ski Alpin Card aveţi acces la un total de 408 km de pârtii în Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun. Zell am See/Kaprun vă permite accesul la peste 47 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3 029 m altitudine. Cu ai săi 61 km de pârtii Gheţarul Kitzsteinhorn vă aşteaptă cu pârtii de dificultate medie, potrivite în special pentru începători şi cei care o zi le schi liniştită. Pârtiile largi pentru carving şi coborârile lungi, "atletice", cum ar fi cea de 5 km de la instalaţia Magnetköpfl fac inima oricărui schior să bată mai tare. De la Kaprun ajungeţi la gheţar cu Gletscherjet sau Panoramabahn, sau cu noua K-onnection direct din centrul staţiunii. De la Zell am See ajungeţi cu CityXpress, cu TrassXpress sau cabina Schmittenhöhenbahn fără probleme în domeniul schiabil Schmittenhöhe (la cota 2000). Aici se vor simţi ca acasă şi începătorii şi cei cu experienţă. Cei cu un nivel şi mai avansat pot profita de coborârea Trassa - cea mai dificilă din întrega regiune şi cu peste 4 km lungime, Black Mamba în schimb le oferă o provocare considerabilă cu unghiul său de 63%. Domeniul schiabil Maiskogel este potrivit mai ales pentru familii şi începători, cu multe pârtii albastre şi largi. Instalaţia vă oferă în plus şi posibilitatea unei coborâri de 7 km - cea mai lungă din regiune. Fiecare din cele 3 domenii schiabile este bine pregătit pentru vizita dvs. cu un funpark propriu, cu tables, slides şi jumps, dar şi pentru freerideri există posibilităţi suficiente: 5 rute de freeride, ideal acompaniate de un sistem informativ cuprinzător cu diverse Info-Points şi o Info-Base. La Schmittenhöhe vă puteţi da după plac pe teritoriul schiabil fără pârtii bătute de mai jos de instalaţia Sonnkogelbahn. Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte. Din decembrie 2019 este asigurată o legătură directă între Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Nou-nouţa zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Viehhofen în Glemmtal. Între Viehhofen şi Vorderglemm circulă în plus şi un skibus. Până în 2023 Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu - cel mai mare cu legături directe din Austria! Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Schiorii de schi fond nu trebuie să lipsească din Zell am See! Zona pitorească din jurul lacului Zell pare a fi făcută pentru disciplinele nordice. Zell am See și Kaprun oferă împreună aproximativ 38 km de trasee de schi fond. Kaprun are aproximativ 25 de km, inclusiv un traseu de 1,3 km de înălțime sau de ghețar (2.900 m) pe Kitzsteinhorn. Acesta este cu siguranță un punct culminant pentru fanii schiului de fond. Pârtia de schi fond plat Schüttdorf, care îi poartă pe un circuit de 4 km în direcția sud, este deosebit de potrivită pentru începători. Traseul de dificultate medie, de aproximativ 5 km, de pe terenul de golf de lângă Zellermoos merită, de asemenea, o vizită.! Un alt punct de atracție este traseul de noapte din Kaprun, în apropiere. Acest lucru face posibilă marcarea urmelor în zăpadă chiar și seara.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Casa de apartamente Gadenstätter in der City, Zell am See, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!