Skipass inclus!
Davos - O adevărată metropolă a diversităţii!

Davos este considerat cea mai înaltă staţiune de vacanţă, balneară şi de congrese din Europa, un adevărat sat global şi metropolă alpină a diversităţii. Oraşul elveţian mic, dar celebru în este situat în cantonul Graubünden - cantonul Grisunulor - la 1560 m altitudine. Oraşul are multe feţe: natură idilică şi multă tradiţie şi totuşi cosmopolit şi un domeniu schiabil grandios, renumit pentru posibilităţile de free-ride. Lacul Davos, telecabine până la 2844 m altitudine, un modern centru de sport - toate acestea fac din Davos o staţiune îndrăgită pentru sporturile de iarnă. De asemenea o varietate de evenimente sportive atrage mulţi vizitatori în fiecare an. A fost şi este de exemplu locul de desfăşurare a Cupei mondiale FIS de Cross Country, competiţiei Internaţionale de Hochei Spengler Cup, precum şi turului mondial de snowboard O'Neill. Oferta largă pentru familii, après-ski, minunate oportunităţi de agrement şi oferta culinară completează ideal concediul dvs. de iarnă. Cu cardul de oaspeţi Davos Klosters beneficiaţi de numeroase avantaje cum ar fi reducere la intrări la centre wellness sau la diverse restaurante.

De pe pârtie direct la distracţie: deja în domeniul schisbil vă stau la dispoziţie multe terase şi baruri precum şi o mare selecţie de discoteci, cluburi de noapte, baruri, pub-uri oferă baza ideală pentru o seară petrecută pe cinste. În timpul zilei şi în afara pârtiilor exista o mulţime de posibilităţi de a trece timpul: de exemplu piscina "Eau-là-là", cu zonă de spa, sală de sport die Färbi cu terenuri de tenis şi squash şi un perete de căţărări, 96 km de trasee montane de iarnă, derdeluşuri, cel mai mare patinoar natural din lume, acoperind 18.000 m², zboruri cu parapanta, echitaţie de interior, plimbări cu sania trasa de cai şi mult, mult mai mult! Există, de asemenea un complex cinematografic, diverse muzee (Muzeul Sporturilor de Iarna!) şi o varietate de restaurante care servesc specialităţi locale şi internaţionale, precum şi o promenadă-stradă comercială minunată.

Skipass-ul "Davos Klosters Montains" vă permite accesul la în jur de 307 de km de pârtii (inclusiv schi de tură) de schi din cele 5 domenii schiabile Madrisa, Parsenn, Jacob, Rinerhorn şi Pischa (mai puţin Schatzalp). La altitudini între 810 şi 2844 de metri pârtii cu diverse grade de dificultate şi 57 instalaţii pe cablu. În plus există o siguranţă foarte mare de existenţă a zăpezii, datorită căreia vă puteţi distra pe plăci bine până în aprilie! O cabină confortabilă care poate transporta până la 100 de persoane, vă duce repede de la Davos la domeniul schiabil Jakobshorn. O experienţă deosebită este coborârea de 12 km de la Weissfluhgipfel Küblis, cu 2034 m diferenţă de altitudine. În plus există numeroase zone excelente pentru freeride, pârtii cu nocturnă iar pentru experţi pârtii "delicioase" negre. Şi pentru snowboard este această zonă un rai: concursuri naţionale şi internaţionale sunt organizate în mod regulat în Park-urile din zonă. O recomandare speciale merită Jakobshorn - de multă vreme o Mecca a snowboarderilor - cu monster-pipe-ul Nidecker. Dar şi în alte domenii găsiţi de exemplu halfpipe luminat cu nocturnă, Kicker, Rails şi o Boarder-Cross cu Kicker - nu veţi duce lipsă de nimic aici! Zona Pischa are aproape exclusiv zone freeride şi este una din cele mai mari din Elveţia. Pârtiile simple şi zonele pentru începători de la Rinerhorn sunt foarte potrivite familii, la fel şi pârtiile largi de la Jakobshorn. La Bolgen, la poalele Jakobshorn cei mici pot lua lecţii de schi la şcoala cu parcurs Disney, în timp ce părininţii de bucură de soare în şezlonguri. Şi Madrisa Land este o atracţie deosebită pentru familiile cu copii. În domeniul schiabil vă aşteaptă în jur de 20 hot-spots cu Wi-Fi gratuite, la restaurantele de munte şi alte localuri gastronomice.. Cei care se trezesc devreme au în domeniul schiabil Parsenn posibilitatea de a lăsa primii urme pe zăpada pârtiilor proaspăt preparate, chiar înaintea intrării în funcţiune a instalaţiilor pe cablu şi să se bucure astfel de răsăritul soarelui, pentru un început perfect al unei zile perfecte de schi!

În Davos pe pasionaţii disciplinei nordice îi aşteaptă un variat paradis de schi fond. În total găsiţi aici 75,8 de km de pârtii clasice îngrijiţi, din care 56,4 km sunt pregătiţi şi pentru stilul skating. În jur de 18,5 km de pârtii sunt amenajaţi pentru a fi folosiţi şi cu câini. Centrul modern de schi fond din Davos oferă şi garderobă, sală de ceruire, gastronome şi locuri de parcare. Un vis pentru schiorii cu experienţă, sunt cei 24 (!) km de la Davos prin Mühle până la Sertig. Circuitul la altitudine către Novai şi Garfiun trebuie încercat doar de cei în foarte bună formă. Un serviciu special de la Davos este centrul dedicat schiului fond cu duş, garderobe şi cameră de pentru ceruit.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Apartamente Sat de Vacanţă Solaria, Davos, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!