Längenfeld - Relaxare în Ötztal!

Längenfeld, compusă din Gries şi Huben, se află la 1.180 m deasupra nivelului mării, central în Ötztal, la gura de vărsare a Fischbach. Datorită aşezării sale speciale - înconjurat de pante abrupte - Längenfeld este predestinată practicii sporturilor de iarnă. Dar este pentru schi fond că această staţiune este extraordinară: 50 km de pârtii, fie în stil clasic, fie skating. Pentru schi alpin nu poate fi ignorat domeniul schiabil Sölden, unul din cele mai cunoscute din Europa, situat la doar în jur de 13 km depărtare. Längenfeld este o destinaţie potrivită şi pentru cei care vor mai mult decât zăpadă în vacanţa de iarnă, fiind renumită şi datorită termelor "Aqua Dome" şi gamei largi de oferte indoor şi outdoor. În ciuda atracţiei turistice, în special prin aproprierea de Sölden, şi-a păstrat farmecul rural şi numeroase gospodării cochete împodobesc peisajul.

În Längenfeld serile se petrec mai degrabă liniştit şi relaxat. După zi plină de mişcare pe pârtii, puteţi alege dintre diversele restaurante şi cafenele, pentru a încheia ziua delicios. La un pahar vă aşteaptă Country Bar şi Dorfwirt. Pentru petrecere, alegerea evidentă este Sölden! Lista este lungă şi pe toate gusturile: terasa de lângă pârtii, Fire & Ice, Ötzis Tanzstadl sau Katapult. Dar dacă totuşi nu v-a ajuns oboseala vă aşteaptă diverse trasee de drumeţii. Cu rachetele de zăpadă ajungeţi la una confortabilele cabane şi cu sania înapoi. Längenfeld und Gries au ambele şi patinoar şi mai multe derdeluşuri. Sau preferaţi o plimbare romantică cu sania trasă de cai? Pentru refacere adresa evidentă este complexul "Aqua Dome": dispune de o foarte mare sală termală şi o zonă dedicată saunelor cu adevărat gigantică. Din camerele de relaxare, prin peretele de sticlă, vederea asupra lumii montane înconjurătoare este unică!

Skipass-ul "Ötztaler Superkipass" vă permite începând din iarna 18/19 (de la 3 zile în sus) să schimbaţi între Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, Hochoetz-Kühtai, Niederthai, Gries şi Vent cu un singur skipass. Oferta se extinde aşadar la 356 km de pârtii şi 90 de instalaţii pe cablu (v. regiune de schi). La skipass-ul de 2 zile este valabil "Sölden", care vă permite accesul la 143 km de pârtii excelente (incl. pentru schi de tură) între 1350 şi 3340 m altitudine, prin intermediul a 31 instalaţii pe cablu. Skibus-ul gratuit vă duce de la Längenfeld la domeniul schiabil renumit în special datorită celor doi gheţari Rettenbach şi Tiefenbach. Vârfurile de peste 3000 m, Tiefenbachkogl (3309 m), Innere Schwarze Schneid (3370 m) şi Gaislachkogl (3058 m) sunt folosite atât de schiorii "normali" precum şi de diverse echipele naţionale. În timpul iernii, Sölden este printre ce au Alpii mai bun de oferit, fiind printre altele singurul domeniu schiabil glaciar al Austriei unde aveţi acces la nu mai puţin de 3 gheţari, cu legături impecabile. În special cabina de la Rettenbachferner accelerează legătura între Giggijoch şi zona glaciară („Golden Gate to the Glacier“). Reuşite sunt şi sunt shuttle-ul care circulă între centru şi instalaţiile Innerwald şi reînnoita telecabină de la Gaislachkogel. În plus instalaţia Giggijochbahn poate transporta din iarna 2016/17 ca. 4500 de persoane pe oră în inima domeniului schiabil al Sölden - şi stabileşte astfel un record mondial de capacitate! Vă recomandăm "BIG3- Rallye": Exploraţi întregul domeniu schiabil inclusiv vârful BIG3-Gipfel - o experienţă unică! Cine foloseşte aplicaţia domeniului schiabil şi atinge toate check-points cu skitrack-erul pornit poate spera să-ţi vadă în curând numele online în lista celor mai buni schiori! O experienţă unică este şi cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil, care duce 15 km pe gheţarul Rettenbach. Pe pârtia de cupă mondială de pe Rettenbach vă puteţi da de altfel pe urmele profesioniştilor. Freestylerii au punct obligatoriu de întâlnire la Snow-Park-ul de la Giggijoch, unde îi aşteaptă Tubes, Boardercross, Kickers, Jibs şi Rails. În plus Ötztal-Arena este un adevărat paradis pentru Freeride, cu peste 70 km variante Off-Piste şi Powder. Coborârile, cu până la 2000 m diferenţă de altitudine sunt un kick de adrenalină şi distracţie pentru orice free-rider. De la un skipass de cel piţin 6 zile aveţi inclusă în tariful acestuia intrarea la James Bond Erlebniswelt - 007 ELEMENTS.

Längenfeld cu 60 km de pârtii de schi fond cu toate gradele de dificultate centru schiului fond din Ötztals, care vă aşteaptă cu un total de 143 km de pârtii uimitoare, prin natura unică a văii Ötztal. Majoritatea au şi porţiuni pregătite pentru skating şi în fiecare staţiune veţi găsi o staţie service. Pentru schi fond la altitudine vă stau la dispoziţie pârtiile din Gries, cu peisaje de vis şi pârtii relativ uşoare. Sau încercaţi complexul de biatlon de la Gries cu 5 km pentru skating. În Hochgurgl vă aşteaptă 2 km cu nocturnă şi grad de dificultate redus. La Längenfeld şi ai săi 60 km suplimentari ajungeţi uşor un bus special pentru schi fond. Am păstrat ce-i mai bun pentru final: toate pârtiile de schi fond din Ötztal sunt gratuite! Reţeaua de pârtii de schi fond din Längenfeld, Gries şi Niederthai au primit distincţia.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Apartamente Holzknecht, Otztal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!