Skipass inclus!
Wagrain - Paradisul alb Ski amadé!

Wagrain este situat în inima Landului Salzburg, la 850 m altitudine. Animata staţiune a reuşit să-şi păstreze în ciuda mărimii sale un ambient confortabil şi intim. Datorită situării la leagănul de schi Flachau/Wagrain aveţi de aici legături perfecte la domeniul schiabil! Pe lângă oferta considerabilă pentru Après-Ski veţi găsi aici şi multe instalaţii şi evenimente special pentru familii cu copii, cum ar fi complexul acvatic Wasserwelt Wagrain. Infrastructura staţiunii este în plus excelentă, cu şcoli de schi, internet-cafés, restaurante, magazine sportive şi de închiriere echipament şi multe instalaţii pentru sport şi agrement.

Après-Ski-ul este foarte important în Wagrain. Există ceva pentru toate gusturile - fie că este vorba de o petrecere rustică în cabană, o atmosferă de petrecere plină de viață sau un cocktail confortabil, alegerea este imensă! Numeroase restaurante vă tentează cu specialități regionale. Paradisul balnear al locului este "Wasserwelt Wagrain", care, cu o suprafață de peste 450 m² de apă, oferă varietate. În cadrul facilității extinse vă puteți aștepta, printre altele, la un bazin multifuncțional, tobogane, canal de curent, piscină pentru copii, saună, masaje și jacuzzi. În plus vă aşteaptă multe alte posibilităţi, de la plimbări cu sania trasă de cai până la plimbări cu rachetele de zăpadă sau săniuş pe derdeluşurile în parte cu nocturnă! Adăugaţi 2 piste de ice stock (asemănător curling), o sală de tenis, 20 km pentru drumeţii şi un perete de căţărări pentru a vă face o idee de ofertele acestei localităţi.

Skipass-ul "Ski amadé" vă permite în totalaccesul la 760 km pârtie şi 270 instalaţii pe cablu din imensul domeniu schiabil! Salzburger Sportwelt este chiar în centrul regiunii de schi "Ski amadé" - şi vă oferă condiţii ideale pentru un sejur la schi reuşit! Doar în Salzburger Sportwelt vă aşteaptă 250 km pârtii şi 97 instalaţii pe cablu, între 619 şi 2.188 m altitudine. Leagănele de schi extinse Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee şi Flachau/Wagrain/St. Johann sunt destinaţiile cele mai importante ale asociaţiei şi sunt cunoscute datorită evenimentelor care se organizează aici, de ex. Cupa de schi alpin din Flachau. În jur de 400 de Wi-Fi hotspots vă stau la dispoziţie gratuit pe pârtii. Hotspots găsiţi și la staţiile de vale și la cele de munte. Familiile, începătorii şi schiorii fond găsesc ceva potrivit în toate localităţile, pe când, pentru cei cu mai multă experienţă, Zauchensee este cea mai bună alegere. Pentru snowboard vă stau la dispoziţie diferite Funparks, cum ar fi Absolut Park în Flachauwinkl. Domeniul schiabil Flachau-Wagrain-Alpendorf este renumit în special datorită instalaţiilor sale pe cablu moderne. Telescaunele foarte bine echipate dispun aproape toate de acoperiş şi scaune încălzite, iar multe dintre ele și de centuri de siguranţă automatice pentru copii. Un punct de atracție important îi aşteaptă pe schiori și la domeniul schiabil local Wagrain-Kleinarl. Aici doi munţi, Grießenkareck şi Grafenberg, au fost conectați. Cabina "G-Link" trece pe deasupra văii între cei doi munţi şi duce de la staţia de mijloc a cabinei "Flying Mozart", la nodul dintre Grafenberg Express I şi II. În total cele două cabine pot transporta 130 de sportivi. Din sezonul 2021/2022 Wagrain este unit și cu domeniile schiabile vecine Shuttleberg Flachauwinkl-Kleinarl şi Zauchensee printr-o noua telecabină, și anume "Panorama Link". Domeniul schiabil pune, de asemenea, un mare accent și pe prietenia cu copiii și familiile acestora oferind unsprezece școli de schi, facilități de îngrijire a copiilor, lecții de schi pentru cei mai mici începând cu 2 ani și cursuri de schi pentru copii începând cu 4 ani. Alte atracții sunt Wagrainis Winterwelt, Alpine Coaster din Flachau și Teufelsweg (Calea Diavolului), cu figuri mitice aventuroase.

Pentru schi fond Salzburger Sportwelt este o destinaţie ideală de vacanţă. 260 km de pârtii mai degrabă exigente vă stau la dispoziţie aici, în marea lor majoritate gratuit, dintre care 48 km la Filzmoos, 30 km la Altenmarkt, 26 km la Flachau şi alți 26 km în jurul Wagrain. Traseele sunt în marea lor majoritate legate, ceea ce vă permite un acces uşor la întreaga reţea. O recomandare specială ste traseul de schi fond de mare altitudine Rossbrand, direct lângă Filzmoos: urcați confortabil la 1.600 m cu telecabina Papageno, de unde puteţi accesa traseul de schi fond lung de 12 km și vă puteți bucura de o panoramă de vis cu condiții de zăpadă perfecte. Pe traseele cu nocturnă la Flachau vă puteţi bucura de peisaje într-o lumină diferită - o experienţă cu adevărat specială pentru toți pasionații de schi fond!

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Apartamente KNAPPENSTEIG, Salzburger Sportwelt - Ski amadé, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!