Scheffau – Distracţie regala la schi!

Staţiunea confortabilă Scheffau (circa 754 m altitudine), este amplasată ideal în peisajul idilic al Kaiser Wilder, bucuraţi-vă de vederile impresionante ale munţilor din jur. Din Scheffau se poate ajunge cu două gondole moderne direct în SkiWelt "Wilder Kaiser-Brixen.". Odihna şi relaxarea le veţi găsi la o plimbare de iarnă, prin peisajul înzăpezit strălucitoar din jurul Scheffau. Dacă vreţi mai multă acţiune vă recomandăm câteva ore pe derdeluşul cu nocturnă sau o partidă de Curling. În plus, există numeroase alte oportunităţi de recreere, bucătăria regională vă aşteaptă la rândul ei după o zi de schi cu delicioase specialităţi.

Refugii tradiţionale, confortabile, locale la modă şi discoteci va invită la un après-ski de neuitat! Un loc bun pentru o oprire este de exemplu, "SternBar", de la staţia de vale Brandstadl. Nu pierdeţi ocazia de a vă da cu sania în nocturnă la Ellmau/Going sau Sll - plăcere pentru mic şi mare. Pentru fanii Curling un joc pe unul din cele două patinoare din Scheffau este obligatoriu. Sau vă puteţi bucura de peisajul fascinant şi idilic de iarnă din jurul Scheffau, fie la o plimbare de iarna romantica sau o plimbare cu sania trasă de cai. Seara, oaspeţii vor găsi numeroase restaurante, la drumeţii cu rachetele de zăpadă şi taverne cu specialităţi locale şi internaţionale. Mai târziu vă puteţi cufunda în viaţa de noapte animată în cele două staţiuni învecinate Söll şi Ellmau. Dacă vă doriţi mai multă exclusivitate - legendarul Kitzbuhel vă stă la dispoziţie pentru o vizită.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne zone de schi din lume! "SkiWelt" a fost aleasă în repetate rânduri printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 288 km de pârtii preparatei şi 81 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 3 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de la începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie pe cinste! Prin Brandstadl se asigură legătura directă de la Scheffau la SkiWelt. O telecabină de 6 sau 8 locuri vă duce comod la staţia de la 1650 m. O coborâre de dificultate medie și una de dificultate mijlocie vă asigură întoarcerea la Scheffau. La coborârea Salvista pe freerideri îi aşteaptă Snowpark Söll, iar Westendorf şi Ellmau au de asemenea snowpark-uri cu multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune. O experiență deosebită în Scheffau o constituie secţiunea BMW Skimovie, unde sunteţi filmaţi şi cronometraţi. Aici se filmează toată coborârea pe schiuri, de la star şi până la destinaţie, după care puteţi să vă descarcaţi filmarea şi să o luaţi cu dvs. pentru a o putea revedea de câte ori doriţi. În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit! Cu extinderea skipass-ului "Super Ski Card" (vezi descriere regiune)" puteţi să vă bucuraţi pe deplin de schiat în 22 de regiuni de schi din Tirol şi Salzburg, pe 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu.

În jurul Wilder Kaiser veţi găsi cca. 65 km de trasee excelent preparate, care prin varietatea pe care o oferă sunt la înălţimea tuturor exigenţelor. Reţeaua trece prin văile răsfăţate de soare şi face legătura cu traseele de la St. Johann şi Kitzbühel. Scheffau însăşi dispune de trasee de în jur de 10 km lungime care vă duc prin peisaje romantice de iarnă. Special este traseul cu nocturnă, deschis zilnic până la 21:30 şi posibilităţi de producere artificială a zăpezii. Foarte frumos este de la Brixen la Westendorf. În total Brixen dispune de peste 15 km trasee, dintre care fac parte 4 km la altitudine la Hochbrixen. La Ellmau, care are 16 km trasee, aveţi în plus acces la traseul de 5,5 km kaiserloipe. De la Ellmau aveţi acces şi la cei 225 km ai „Koasaloipe“. O delicatesă este centrul de pârtii de la Angerberg/Mariastein, care vă pune la dispoziţie 40 km foarte bine pregătiţi în zone liniştite printre care şi o pârtie cu nocturnă. Söll în schimb se mândreşte cu 15 km - impresionanta panoramă inclusă!

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Apartamente Rosemarie, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!