Skipass inclus!
Sölden – Party şi zăpadă!

Gazdă de campionat mondial, Sölden (1350 m), situat în centrul Ötztal, este unul din cele mai cunoscute centre pentru schi şi snowboard ale Europei şi în acelaşi timp o legendară "metropolă" a Après-Ski-ului. Din regiunea de schi (1377-3340 m) fac parte gheţarii Rettenbach şi Tiefenbach precum şi zona care aparţine direct de Sölden - Giggijoch-Gaislachkogel. Legătura cu gheţarul este asigurată direct de instalaţii, formând astfel o arenă de schi practic perfectă, cu peste 142 km pârtii. "Big 3" în domeniul schiabil al Sölden, trei vârfuri cu peste 3000 m altitudine şi platforme cu panorame de 360° oferă o posibilitate specială de se bucura de peisajul care vă va lua respiraţia. După-amiaza şi seara este "Party Time" în cabane şi localitate! Sölden dispune de o infrastructură turistică, care nu lasă nimic de dorit. În primul rând "Freizeit-Arena", situată în Ötztaler Alpenbad (în stil tirolez) cu piscine (25 m) şi parc de aventuri acvatic. În plus Freizeitarena pune la dispoziţie o sală de sport/tenis, Fitness-Studio, bowling şi un cinematograf. Numeroase magazine vă invită să intraţi şi să vă bucuraţi de ofertă. În plus, la achiziţionarea unui skipass de 6 zile aveţi inclusă în tarif intrarea la James Bond Erlebniswelt - 007 ELEMENTS.

Bronz "glaciar", dispoziţie relaxată, ritmuri fierbinţi - bine aţi venit în fortul Après-Ski-ului tirolez. Cea mai cunoscută adresă "Philipp", cabana situată la doar câţiva metri deasupra Sölden. Începând cu ora 17 este astfel şi în Sölden Party-Time. Cine nu vrea să înceapă uşor în "Schirmbar", poate să meargă direct în "Fire & Ice" sau să petreacă în "Marco's" sau "Katapult" până în zori. Cei care preferă ceva mai liniştit pot găsi ceva pe gustul lor în restaurantele şi cafenelele din Sölden. De la tradiţional la familiar până la şic şi internaţional există oferte pe toate gusturile. În ceea ce priveşte relaxarea cu uşile deschise vă aşteaptă după o zi pe pârtie zona spa a Centrului "Freizeit Arena" şi Lumea Termală de la Auqa Dome la Längenfeld.

Skipass-ul "Ötztaler Superkipass" vă permite începând din iarna 17/18 (de la 3 zile în sus) să schimbaţi între Sölden şi Obergurgl-Hochgurgl cu un singur skipass (v. regiunea de schi). La skipass-ul de 2 zile este valabil "Sölden", care vă permite accesul la 143 km de pârtii excelente între 1350 şi 3340 m altitudine, prin intermediul a 34 instalaţii pe cablu. Renumită este staţiunea Sölden în special datorită celor 2 zone glaciare Rettenbach şi Tiefenbach, cu vârfurile Tiefenbachkogl (3309 m), Innere Schwarze Schneid (3370 m) şi Gaislachkogl (3058 m) - folosite atât de schiorii "normali" precum şi de diverse echipele naţionale. Începătorii sunt aşteptaţi la Innerwald sau la Giggijoch, în timp ce avansaţii pot profita de diversele pârtii albastre şi roşii din întregul domeniu schiabil. Pentru experţi sunt rezervate pantele exigente de la pe Gaislachkogl. În timpul iernii, Sölden este printre ce au Alpii mai bun de oferit, fiind printre altele singurul domeniu schiabil glaciar al Austriei unde aveţi acces la nu mai puţin de 3 gheţari, cu legături impecabile. În special cabina de la Rettenbachferner accelerează legătura între Giggijoch şi zona glaciară ("Golden Gate to the Glacier"). Recente sunt shuttle-ul care circulă între centru şi instalaţiile Innerwald şi reînnoita telecabină de la Gaislachkogel. În plus noua Giggijochbahn poate transporta din iarna 2016/17 cca. 4500 de persoane pe oră în inima domeniului schiabil al Sölden - şi stabileşte astfel un record mondial de capacitate! La staţia de munte a Gaislachkogels o atracţie deosebită este şi Ice Q-Restaurant & Lounge, considerat unul din cele mai bune restaurant montan - cu delicatese culinare şi vinuri pe gustul oricărui schior gurmet. Arhitectura este şi ea pe măsură: este vorba de o clădire în stil purist, din sticlă, cu o vedere incredibilă la munţi de la 3000 m altitudine! O dată pe săptămână la "Summit Dinner" atmosfera este cât se poate de romantică. În lounge puteţi bea şampanie în papuci de casă pufoşi. Podul suspendat vă duce la platforma alăturată, cu o privelişte greu de egalat. Domeniul schiabil îşi aşteaptă oaspeţii cu diverse Hotspots cu Wi-Fi, este astfel cât se poate de uşor să accesaţi reţeaua şi să împărţiţi imediat cu cei dragi de acasă experienţa de pe pârtii. În plus şi cabinele Giggijoch sunt şi ele dotate cu Wi-Fi. Vă recomandăm "BIG3- Rallye": Exploraţi întregul domeniu schiabil inclusiv vârful BIG3-Gipfel - o experienţă unică! Boarderii au punct obligatoriu de întâlnire la Snow-Park-ul de la Giggijoch, unde îi aşteaptă Tubes, Boardercross, Kickers, Jibs şi Rails. În plus Ötztal-Arena este un adevărat paradis pentru Freeride, cu peste 70 km variante Off-Piste şi Powder. Coborârile, cu până la 2000 m diferenţă de altitudine sunt un kick de adrenalină şi distracţie pentru orice free-rider.

Ötztal vă pune la dispoziţie cca. 143 km, din care fac parte cca. 10,9 km în Sölden şi alţii în alăturatele staţiuni Zwieselstein Hochgurgl/Obergurgl, Längenfeld/Huben/Gries, Umhausen/Niederthai, Vent şi Oetz. Majoritatea au şi porţiuni pregătite pentru skating şi în fiecare staţiune veţi găsi o staţie service. Pentru schi fond la altitudine vă stau la dispoziţie Vent, Umhausen/Niederthai şi Längenfeld/Huben, cu peisaje de vis şi pârtii relativ uşoare. În Hochgurgl vă aşteaptă 2 km cu nocturnă şi grad de dificultate redus. La Längenfeld şi ai săi 50 km suplimentari ajungeţi uşor un bus special pentru schi fond. Reţeaua de schi fond din Längenfeld, Gries şi Niederthai a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Apartamente Wiesenrand, Otztal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Cere o oferta!