PROGRAMUL CIRCUITULUI:

 

ZIUA 1 (30.12): BUCURESTI – PRAGA – tur de oras inclus

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu insotitorul de grup cu opriri la: Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí cu oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor, Cartierul Evreiesc Josefov, Piata Republicii, Casa Municipala – o frumoasa cladire art nouveau care adaposteste sala de concerte Smetana si Turnul Pulberariei, monument gotic care separa orasul vechi de cel nou. Transfer la hotel Duo 4* sau similar.

 

ZIUA 2 (31.12): PRAGA – KARLOVY VARY – PRAGA (excursie optionala)

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, participare la cina festiva de Revelion organizata la restaurantul hotelului.

Ziua 3 (01.01): PRAGA – tur pietonal cu insotitorul de grup

Mic dejun. Timp liber sau va propunem sa continuati explorarea orasului intrun tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel – oras – hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei. In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava.

Ziua 4 (02.01): PRAGA – DRESDA – PRAGA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se vor admira, in cadrul unui tur panoramic: Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere. Pret informativ: 50 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

Ziua 5 (03.01): PRAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:45. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:35.

vezi mai multe

SERVICII INCLUSE:


• transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur, compania TAROM;


• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel DUO 4* (sau similar);


• cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului;


• transferuri aeroport – hotel – aeroport;


• tur panoramic de oras cu autocar si ghid local;


• insotitor roman de grup;


• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2019. In situatia


majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte


de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


 

vezi mai multe

NU SUNT INCLUSE:


• asigurarea medicala (optionala);


• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,


in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;


• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;


• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Cehia,


se achita la sosirea in tara de destinatie;

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre PRAGA - Revelion in orasul de aur 2020, Toate locatiile, Cehia